Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Mehiläinen Oy Hämeenlinna

Oletko reipas, työhön tarttuva ja avoin uusille työkokemuksille? Etsimme juuri Sinua meidän tiimiimme.

Meillä Omakoti Jääskeläisessä kaivataan muutamia työhön tarttuvia käsipareja.

Haemme OHJAAJAA sijaisuuksiin sekä keikkatyöhön.

Omakoti Jääskeläinen tarjoaa asumispalveluita kehitysvammaisille aikuisille. Meillä on kolme ryhmäkotia sekä tuetun asumisen palveluja. Asukkaita on tällä hetkellä n. 70 eri puolilla Hämeenlinnaa.

Meillä Omakoti Jääskeläisessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa rento tekemisen meininki, joka näkyy ajoittain ronskillakin huumorilla.

Työnkuvaasi kuuluu asukkaiden auttaminen ja tukeminen arjen asioissa kotona sekä kodin ulkopuolella. Vietämme asukkaiden kanssa elämän makuista elämää ja erilaiset retket sekä reissut kuuluvat olennaisesti työhösi.

Edellytämme työntekijöiltä:
- Hyvää asennetta
- Lääkehoidon koulutusta
- Hygieniapassia
- Ensiapukoulutusta
- Tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta

Katsomme eduksi:
- Lääkehoidon täydennyskoulutus (LOVe tai vastaava)
- Ajokortti

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opinnoissa jo pidemälle edennyt. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi mielenterveys-, vammais- tai päihdetyöhön. Työ on 3-vuorotyötä.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.
- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.
- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 17.8.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi. Täytämme paikat heti sopivan työntekijän löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotTellervo Hiltunen
050 370 3775
tellervo.hiltunen@mehilainen.fi
Työpaikan osoiteVoutilantie 5, 13500 HÄMEENLINNA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy17.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/11824/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395167
Työnantajan viite11824

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin