Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Mehiläinen Oy Hämeenlinna

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme sairaanhoitajaa Keski-Uudenmaan sekä Kanta-Hämeen vastuuhoitajatiimiin.

Tiimin työntekijät tekevät työtä vaihtuvissa työpisteissä omalla kotialueella. Työssäsi vastaat omalta osaltasi korkealaatuisen hoidon toteutumisesta vammaisten asumispalveluissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittymään osana asiantuntijaorganisaatiota. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalialan TES:n mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja sinulla on mahdollisuus myös tarvittaessa päivätyöhön. Tehtävän palkkaus koostuu peruspalkasta ja tehtäväkohtaisesta lisästä.

Edellytämme sairaanhoitajan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten tai vammautuneiden hoidosta. Valmistumisen jälkeinen lisäkoulutus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen ulosanti, kyky toimia vaihtuvassa työympäristössä sekä oppia uutta. Työssä menestyminen edellyttää oman työn ja ajankäytön hallintaa, reilua tiimipelaamista, täsmällistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä.

Työtehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana.

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!


Lisätietoja tehtävästä antaa:
Teemu Purojärvi
Resurssipäällikkö
teemu.purojarvi@mehilainen.fi
p. 040 652 7617
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotTeemu Purojärvi
Resurssipäällikkö
teemu.purojarvi@mehilainen.fi
p. 040 652 7617
Työpaikan osoite13500 HÄMEENLINNA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.01.2022 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://mehilainen.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/onnikodit_careers/job/Hmeenlinna-Hrkmenkuja/Sairaanhoitaja-vastuuhoitajatiimiin_R0009775?
Ilmoitus jätetty10.12.2021
Ilmoitusnumero11103900

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin