Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Mehiläinen Oy Hyvinkää

Haemme nyt Ykköskoti Metsolaan, Hyvinkäälle

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2019 asti. Työ on monipuolista hoitotyötä ja toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana yksikössä. Työtehtäviin kuuluvat yksikön lääkehoidosta huolehtiminen ja asiakkaiden somaattisten- ja psyykkiseten sairauksien hoidon järjestäminen ja hoitaminen. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta edellytämme valmiutta tehdä myös 2-vuorotyötä. Työyhteisömme on savuton.

Edellytyksenä tehtävään on suoritettu sairaanhoitajan tutkinto. Aikaisempi työkokemus mielenterveys-, vammais- tai päihdetyöstä on etusi. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme, että olet tehokkaalla ja aikaansaavalla työotteella varustettu ammattilainen ja sinulla on myös positiivinen ja tunnollinen asenne työntekoon. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän mukavassa tiimissä. Mehiläinen tarjoaa työntekijöilleen ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Tervetuloa joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotYksikön johtaja Stina Helenius, 0405369229
Työpaikan osoiteKaukastentie 118, 05510 HYVINKÄÄ
PalkkausYksityisen sosiaali- ja terveysalan TES
Työ alkaa15.11.2018
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy19.10.2018 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/3567/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty24.09.2018
Ilmoitusnumero9712875
Työnantajan viite3567

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin