Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Mehiläinen Oy Lahti

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme SAIRAANHOITAJAA / TERVEYDENHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.-31.12.2020 Lahden Keskustan lähiklinikalle.

Meillä Lahdessa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja haluat tarjota kanssamme kokonaisvaltaista hyvinvointia asiakkaillemme. Tiimissämme viihtyy henkilö, jolla on hyvä paineensietokyky, hyvät kliiniset taidot sekä keskeneräisyyden sietokykyä. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme.

Mehiläisessä pääset kasvamaan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja henkilöstöämme. Ketterän mallin ja matalan hierarkian avulla työntekijöiden kehitysideat voidaan ottaa kokeiluun nopeallakin aikataululla. Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistän 29.7.2020 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotVastaava hoitaja Marjatta Hagelin
marjatta.hagelin@mehilainen.fi
Työpaikan osoiteHarjukatu 48, 15100 LAHTI
PalkkausYksityisen terveyspalvelualan TES
Työ alkaa1.9.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy29.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/11834/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395968
Työnantajan viite11834

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin