Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Mehiläinen Oy Raisio

Haemme vanhusten hoivatyöstä kiinnostunutta

SAIRAANHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Raisiontoriin. Tehtävääsi kuuluu mm. päivittäistä hoitotyötä, lääkehoitoa ja asukkaiden sairaustilojen arviointia. Työ on monipuolista hoivatyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Kohtaamme asiakkaat korostaen jokaisen ainutkertaisuutta ja autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta edellytämme valmiutta tehdä tarvittaessa 2-vuorotyötä. Työpaikkamme on savuton.

Edellytyksenä tehtävään on suoritettu sairaanhoitajan tutkinto ja sujuva suomen kielen taito. Arvostamme kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Meillä saat hyvän perehdytyksen työhösi, ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä työyhteisön, jossa tuetaan mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja myönteiseen urakehitykseen. Arvostamme sekä asukkaiden että hoitajien hyvinvointia ja työyhteisössämme tehdään työtä suurella sydämellä.

Tarjoamme sinulle työterveyshuollon, liikuntasaldon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti ammatilliseen lisäkoulutukseen ja oman ammattitaidon kehittämiseen.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.mehilainen.fi
YhteystiedotYksikön johtaja Kristiina Toivonen
040-63110332
kristiina.toivonen@mehilainen.fi
Työpaikan osoiteRaisiontori 6, 21200 RAISIO
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työ alkaaSopimuksen mukaan, mahd. pian
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://rekry.mehilainen.fi/mol/#/application/5055/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=16vdrjpove63a
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9966880
Työnantajan viite5055

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin