Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Wordpress Developer

Mekanismi Oy Töysä

Wordpress kooderi huomio! Nyt on avoimena kehittävä duunipaikka

Digitoimisto Mekanismi on ketterä, kehittyvä ja kasvava organisaatio. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia järjestelmiä asiakkaidemme digitalisoinnin tarpeisiin. Monipuoliset verkkosivustot ja toiminnanohjausjärjestelmät, erilaiset integraatiot ja mobiiliappien suunnittelu niitä tukemaan ovat työmme keskiössä. Asiakkaitamme ovat kotimaiset PK-yritykset eri toimialoilta.

Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja, tiimin itse valitsemilla, parhaaksi näkemillä teknologioilla.

15 vuoden olemassaolomme aikana olemme päässeet vetämään hyvin erilaisia ja monipuolisia projekteja sekä niiden tiimoilta ratkoneet mukavan läjän kiperiä haasteita. Erilaisten järjestelmäprojektien lisäksi olemme älyttömän hyviä tekemään moderneja, räätälöityjä webbisaitteja.

Meillä on joustavat työajat ja innostava työyhteisö, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Pääset osaksi mielenkiintoisia projekteja ja yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Mekanismissa työskentelyn parhaita puolia ovat yhteisöllinen tekeminen ja ihmiset, joiden kanssa teet töitä. Itseohjautuvassa organisaatiossa luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat toimintamme kulmakiviä. Meillä pääsee jokainen vaikuttamaan, olipa kyse sitten virkistyspäivästä tai yrityksen strategiasta. Kehitämme Mekanismia yhdessä.

Yrityksemme kasvaessa, etsimme nyt osaavaa Wordpress -kehittäjää, joka on jo nähnyt jonkun verran WordPress-maailmaa, luovinut läpi haastavien projektien ja ratkonut kiperiäkin ongelmia. Tulet työskentelemään mm.: PHP, WordPress, MySQL, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, Vue.js, git ja Docker kanssa. Uskomme, että motivoitunut ja lahjakas kehittäjä, joka on itse aidosti kiinnostunut, oppii tarvittaessa helposti kielen kuin kielen, jos jotain edellä mainittua et vielä hallitse.

Hyvät toimintamallit ja työvälineet mahdollistavat tehokkaan etätyöskentelyn. Koronan alettua olemmekin työskennelleet täysin etänä.

Toivomme, että sinulla on jo näyttöjä Wordpress-projektien toteuttamisesta ja osaat ottaa vastuuta niin omasta työstäsi kuin projektin lopputuloksestakin. Meillä pääset rakentamaan kokonaan uusia saitteja tai modernisoimaan vanhoja. Olet se tyyppi, joka innostuu haasteista, käärii hihat ja alkaa muun tiimin kanssa ratkaisemaan niitä.

Yleensä työstämme samaan aikaan useampia projekteja, joka tarjoaa mukavaa vaihtelua ja monipuolisuutta työhösi, mutta vaatii myös kykyä organisoida omaa työtäsi. Oletkin vahva tiimipelaaja mutta myös itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa.

Mikäli monipuoliset projektit, mukava tiimi ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi herätti mielenkiintosi, lähetäthän meille CV:si, josta ilmenee parhaat referenssisi ja hallitsemasi tekniikat, niin sovitaan tapaaminen ja katsotaan, kuinka sinä voisit olla osa tiimiämme.

Tee se kuitenkin pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos haluat lisätietoja meistä tai työpaikasta, kertoo niistä mielellään toimarimme Pasi Kärkkäinen p. 045 110 6838 tai meilitse pasi@mekanismi.fi
WWW-osoitehttps://www.mekanismi.fi
YhteystiedotPasi Kärkkäinen, Puh: 045 110 6838, pasi@mekanismi.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Ilmoitus jätetty21.11.2020
Ilmoitusnumero10527659

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

56 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin