Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki, Memphis Hakaniemi

Memphis Hakaniemi, Siltasaarenkatu 18-20, 00530 Helsinki Helsinki

Memphis Hakaniemi on energisoiva etkoilu- ja afterworkpaikka, jossa voi nostaa tunnelmaa ystävien kesken tai ihan vaan chillata. Ravintolassamme yhdistyy kaikki iloisen yhdessäolon elementit ja siksi menumme, drinkkimme ja tietysti henkilökuntamme ovat kuin luotuja rentoon ja mukaansatempaavaan hauskanpitoon.

Etsimme joukkoomme kokkia työaika keskimäärin 60h/ 3 vko.

Olet etsimämme ammattilainen, mikäli ruoka on intohimosi ja inspiraatiosi. Sinulla on alan koulutusta ja hyvä paineensietokyky. Olet joustava etkä herpaannu kovassakaan kiireessä. Asenteesi työntekoon on positiivinen ja palveluhenkinen, jonka lisäksi olet tarkka laadullisista tekijöistä ruokatuotteemme erinomaisuuden varmistamiseksi.

Tarjoamme luotettavan työnantajan, osaavat työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi - paikassa, jossa jokainen päivä on ihanasti erilainen!

Lähde: sok.fi

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin