Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kentänhoitaja, raaka-aineet

Mentek Advisors Oy Eura

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, jonka yli 45-vuotinen historia perustuu kiertotalouden luomiseen ja hyödyntämiseen. Biolanin koko liikeidea toteutetaan kestävän kehityksen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisen ehdoilla. Missionamme on pyrkiä vähentämään ihmisen aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Tänä päivänä Biolanin tuotevalikoima kattaa kierrätysraaka-aineita hyödyntävät kasvualustatuotteet kuten piha- ja kukkamullat, puutarha- ja huonekasvilannoitteet, kuivakäymälät, kompostorit, ympäristöystävälliset jätevesijärjestelmät, aurinkoenergiaratkaisut sekä muut ekoasumisen tuotteet. Novarbo-nimellä markkinoitavat ammattiviljelytuotteet ovat myös merkittävä osa toimintaamme Euran tehtaalla. Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa. Biolan markkinoi omia ja tytäryhtiöidensä tuotteita Suomen lisäksi EU:n alueelle, Lähi- ja Kauko-Itään, Kaakkois-Aasiaan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Viennin merkitys kasvaa edelleen. Biolan Groupissa työskentelee noin 140 henkilöä.

Lue meistä lisää: www.biolan.fi

Haluatko olla mukana rakentamassa vihreämpää maailmaa ja jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan? Meillä on nyt haussa Euraan

Kentänhoitaja, raaka-aineet

tuotannon raaka-aineiden saatavuudesta, esikäsittelystä, kompostoinnista ja laadusta vastaavan tiimin vahvistukseksi. Biolanin raaka-ainekenttä on noin 15 hehtaarin kokoinen kokonaisuus, jossa käsitellään ja valmistellaan satoja tuhansia tonneja tuotannon tarvitsemia raaka-aineita vuodessa. Raaka-ainekentällä käsitellään mm. turvetta, sammalta, lantaa, puunkuorta ja erilaisia lietteitä sekä tehdään avokompostointia. Tiimimme vahvuus on 3 henkilöä ja lisäksi kentällä operoi koneurakoitsijamme henkilöstöä. Tehtävä on perhevapaan sijaisuus ja arvioitu kesto noin 12 kk.

Kentänhoitajana toimenkuvaasi kuuluu raaka-aineiden ja seosten riittävyydestä huolehtiminen sekä varastoarvojen oikeellisuuden seuranta (ml. inventointi), raaka-aineiden kotiinkutsut (ostotilaukset), vastaanotto ja laskujen tarkastaminen, kenttäkartan ylläpito ja tilanhallinta. Raaka-ainekentällä operoivan urakoitsijaan osalta ohjeistat ja seuraat heidän toimintaansa sekä toimitat heille seosreseptiikan massojen käsittelyä varten. Yhdessä heidän kanssaan huolehdit myös rikkakasvien torjunnasta ja yleisestä puhtaanapidosta. Teet lisäksi aktiivista laadunvalvontaa huolehtimalla näytteiden otosta, kompostiaumojen lämpötilamittauksista ja erien seurannasta. Raportoit ja teet kirjauksia raaka-ainekentän toiminnoista Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmäämme. Teet aktiivista yhteistyötä työssäsi tuotannon, tuotekehityksen, urakoitsijan edustajan, turvetuotannon, laatuihmisten ja myynnin kanssa.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta työskentelystä vastaavantyyppisissä tehtävissä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa, mikäli sinulla on aiempaa tuntemusta kasvualustoista (ravinteet, pH, ilmavuus), orgaanisten massojen käsittelystä ja laatuajattelusta. Osaat käyttää perus IT-järjestelmiä osana työtäsi. Suomen kielen lisäksi sinulla tulisi olla englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja tarkka. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti. Osaat tehdä päätöksiä ja ohjata urakoitsijoiden toimintaa.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Täytämme tehtävän soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa Tiedot-välilehdeltä löytyvän linkin kautta tai Mentekin sivuilla osoitteessa www.mentek.fi Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi
WWW-osoitehttp://mentek.fi
YhteystiedotJani Kallio, Puh: 0505292715, 0505292715, jani.kallio@mentek.fi
Työpaikan osoiteLauttakyläntie 570, 27510 EURA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/kentanhoitaja-raaka-aineet/ZYlpw8
Ilmoitus jätetty08.12.2021
Ilmoitusnumero11099604
Työnantajan viiteBiolan Oy

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin