Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtaja, kuntaurakat

Mentek Advisors Oy Hyvinkää

Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on yli 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja markkinoiden tarpeisiin.

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Edistämme kiertotaloutta noin 90 työntekijän voimin.

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi

Meillä on nyt haussa Hyvinkään Kapulan tai Hämeenlinnan Karanojan toimipisteeseemme

TYÖNJOHTAJA, kuntaurakat

tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tulet vahvistamaan noin 20 osaajan kuntapalvelut-yksikköä, joka vastaa jätteiden ja kiertotaloustuotteiden logistiikasta ja asiakaspalvelusta toiminta-alueellamme.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Tulet työskentelemään tehtävässä kuntaurakoiden parissa. Kuntaurakalla tarkoitetaan kunnan vastuulla olevan yhdyskuntajätehuollon järjestämistä asumisessa syntyvän jätteen ja kunnan hallinto- ja palvelutoiminnassa syntyvän yhdyskuntajätteen osalta. Työnjohtajana toimenkuvaasi kuuluu kuntaurakka-alueiden suunnittelu ja kehittäminen, kilpailutuksiin osallistuminen, kuntaurakoiden johtaminen, valvonta ja seurannan kehittäminen yhdessä kuntapalvelut-yksikkömme henkilöstön kanssa. Sinulla ei ole suoria alaisia, mutta vastuullasi on sopimuskumppaneidemme ja heidän henkilöstönsä osalta asettamiemme tavoitteiden ja toimintaperiaatteiden toteutuminen. Hyödynnät tehtävässä Office-ohjelmien lisäksi TCS-ajonhallintaohjelmistoa ja Vingo-asiakkuudenhallintaohjelmistoa.

Arkeesi kuuluvia tehtäviä ovat mm.:

- Aktiivinen yhteydenpito sopimusyritysten työnjohtoon
- Kuljettajien ja kuljettajakoulutusten seuranta ja järjestäminen säännöllisesti yhdessä muun yksikön kanssa (aiheina mm. Kiertokapulan toimintaperiaatteet ja käytänteet)
- Jäte- ja keräysastiapesuista sopiminen ja pesujen valvonta
- Ajoreittimuutosten hoitaminen ja niistä sopiminen yhdessä sopimusyritysten kanssa
- Jäte- ja keräysastiahankinta ja -toimitusten järjestäminen yhteistyössä muiden yksiköidemme kanssa
- Viranomaisyhteistyö
- Yhteistyö isännöitsijöiden ja tarvittaessa myös yksittäisten asiakkaiden kanssa

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta kuljetus- ja logistiikka-alan tehtävistä. Tehtävässä menestymistä edesauttaa jätealan ja kiertotalouden tuntemus. Tärkeintä on halu ja kyky oppia sekä kehittyä. Sinulla tulee olla kyky johtaa ja ohjata sekä asioita että ihmisiä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Hallitset tietojärjestelmien hyödyntämisen osana työtäsi.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita asiakaspalveluhenkisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen työn, jossa päivät eivät toista toisiaan. Jätehuolto ja kiertotalous ovat voimakkaasti kehittyvä ala, joka tarjoaa muuttuvia mahdollisuuksia ja haasteita myös tulevaisuudessa. Me Kiertokapulalla välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kattavan perehdytyksen sekä kiinnostavan ja kehittävän työyhteisön.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Henkilö rekrytoidaan suoraan vakituiseen työsuhteeseen Kiertokapulan palvelukseen.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa tiedot välilehdeltä löytyvän linkin kautta tai Mentekin sivuilla www.mentek.fi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi
WWW-osoitehttp://mentek.fi
YhteystiedotJani Kallio, Puh: 0505292715, 0505292715, jani.kallio@mentek.fi
Työpaikan osoiteKapulasillantie 2, 05880 HYVINKÄÄ
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/tyonjohtaja-kuntaurakat-kiertokapula-oy/Zlg0j8
Ilmoitus jätetty13.05.2021
Ilmoitusnumero10754069

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin