Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakasneuvoja kuntokeskukseen

Mentor Turku Turku

Mentor Turku on valmennuksellinen kuntokeskus, jossa aidosti välitämme jäsenistämme ja haluamme varmistaa heille aina ensiluokkaisen palvelukokemuksen. Mentor tunnetaankin hyvästä asiakaspalvelusta, innostavasta ohjauksesta ja viihtyisistä treenitiloista. Tarjoamme jäsenillemme laadukkaita ja monipuolisia liikuntapalveluja Turussa Kuralassa sekä Hirvensalossa.

Mentor Turun huipputiimi etsii nyt joukkoihinsa uusia sporttisia ja positiivisia asiakaspalvelijoita Hirvensalon sekä Kuralan toimipisteeseen. Työnkuva koostuu pääosin asiakaspalvelupisteellä työskentelemisestä sekä siivous- ja järjestelytehtävistä. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 7:45-12:15 ja 15:30-20:15 välille sekä lauantaiaamupäiviin. Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohella kevytyrittäjänä toimivalle. Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa yrittäjämäinen työskentely.

Työ edellyttää aidon asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi hygieniapassia. Lisäksi katsomme eduksi englannin kielen taidon, kokemuksen aikaisemmasta asiakaspalvelutyöstä sekä mahdollisuuden työskennellä molemmissa toimipisteissämme (Kuralankatu 2 sekä Meritalontie 2).

Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö ammattitaitoiseen ja iloiseen Mentor-tiimiimme, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen: daniela.bjork@mentorgym.fi. Perehdytys työhön alkaa elokuussa 2020 ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tutustu kuntokeskukseemme osoitteessa: https://mentorgym.fi/. Lisätietoja työtehtävistä saat asiakaspalvelupäällikkö Daniela Björkiltä sähköpostitse tai soittamalla 0504716060.
WWW-osoitehttps://mentorgym.fi/
YhteystiedotDaniela Björk, Puh: 0504716060, daniela.bjork@mentorgym.fi
Työpaikan osoiteKuralankatu 2, 20540 TURKU
Palkkaus15€/h
Työ alkaaElokuussa 2020
Työaikamuu osa-aikatyö, 10-25h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388055

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin