Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Merikratos Oy Joensuu

Merikratos on yhteiskuntavastuullinen, itsenäinen ja täysin kotimainen hyvinvointitoimialan yritys, joka kantaa sosiaalista vastuuta asiakkaistaan. Vuodesta 1999 toiminut Merikratos työllistää noin 100 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ympäri Suomen. Olemme osaavien ja välittävien ihmisten yhteisö, joka on tukena elämän solmukohdissa.

Haemme nyt ohjaajaa Joensuun tiimiimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Etsimme kasvavaan tiimiimme aktiivista, oma-aloitteista, sitoutunutta ja avointa jäsentä, jolla on halu vaikuttaa omaan työhönsä ja sen kehittämiseen.

Työskentelemme monipuolisissa lastensuojelun avohuollon prosesseissa ja sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa. Edellytyksenä tehtävään on soveltuva sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan amk-tutkinto tai vastaava opistotason tutkinto. Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja/tai lastensuojelutyöstä sekä työtehtävää tukevia lisäkoulutuksia, kuten neuropsykiatrinen valmentaja. Arvostamme vastuullisuutta, joustavuutta, mahdollisuutta sitoutua yksityisen yrityksen palvelukseen sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä. Elämäntilanteen tulee mahdollistaa liikkuva ja epäsäännöllinen työ.

Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta kehittyvässä työyhteisössämme. Tarjoamme työntekijöille mahdollisuuden osallistua erilaisiin omaa työtä kehittäviin koulutuksiin, laadukkaat työterveyshuollon palvelut sekä työnohjauksen.

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.
WWW-osoitehttp://www.merikratos.fi
YhteystiedotTiedusteluihin vastaa aluejohtaja Ari Savolainen, p. 050 436 2722, ari.savolainen@merikratos.fi
Työpaikan osoiteKoulukatu 1 C 28, 80110 JOENSUU
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy04.10.2020 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse rekrytointi@merikratos.fi
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461095

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin