Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kartoitustyön johtaja

Merius Oy Kokkola

Etsimme kehittämismyönteistä kartoitustyön johtajaa ratkaisemaan asiakkaidemme rakennettuun ympäristöön liittyviä haasteita. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä.

Menestyksekkäästä tehtävän hoitamisesta tehtävä voi muuttua äitiysloman sijaisuudesta toistaiseksi voimassa olevaksi.

Tehtäväsi on johtaa kartoituspalvelumme operatiivista toimintaa ja kasvattaa sitä toimimaan suuremmassa kokoluokassa. Olemme keskittyneet kaappaamaan teollisuusasiakkaidemme rakennettuja ympäristöjä erilaisten mittausteknologioiden avulla. Toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa, jossa olet keskittynyt tunnistamaan todellisen asiakastarpeen ja suuntaamaan palvelumme vastaamaan sitä. Projektien yhteydessä haastat näkökulmillasi kartoituspalvelumme toimintamalleja tuottavuuden parantamiseksi yhdessä muun tiimin kanssa.

Sinulla on todennäköisesti muutaman vuoden mittaus- ja kartoitusalan kokemus ja kokemusta toiminnan vetämisestä.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta 3D digitaalisten ympäristöjen tuottamisesta ja niiden hyödyntämisestä teollisuuden investoinneissa. Ajattelutapasi on mahdollisuushakuinen ja kehitysmyönteiden. Tunnet aitoa innostusta toimialan tekemistä kohtaan ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Tehtävässä suoriutumisessa auttaa asiakaslähtöinen asenne, vastuunottohalu ja tahto kehittyä sekä auttaa muita kehittymään monipuolisesti. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kokonaisuuksien hahmottamiskyky ovat edellytyksenä menestymiseen tehtävässä.

Toivomme, että olet aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteita ja tahdot johtaa todellisuuden kaappauksen toimintaamme kohti kasvutavoitteitamme.

Tarjoamme puitteet kehittymiselle, oppimiselle ja onnistumiselle. Saat mahdollisuuden työskennellä uusimpien teknologioiden parissa ja olla mukana kehittämässä toimintaamme. Tarjoamme työyhteisön, jossa voi kokeilla siipiään muiden kannustamana ja rohkaisemana.

Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksineen 9.8.2020 mennessä.

Tässä on sinulle mahdollisuus päästä mukaan yhteiselle kehitysmatkallemme. Hae mukaan https://careers.merius.fi/
WWW-osoitehttp://www.merius.fi
Yhteystiedothttps://careers.merius.fi/
Työpaikan osoiteSatamatie 330, 67900 KOKKOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, äitiysloman sijaisuus
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387115

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

84 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin