Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kone- ja laitesuunnittelija

Merius Oy Kokkola

Etsimme mahdollisuushakuista suunnittelijaa ratkaisemaan teollisuusasiakkaidemme haasteita yhdessä kehitysmyönteisen tiimimme kanssa. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä.

Tehtäviisi kuuluu teollisuuslaitosten rakenteisiin liittyvien rakenteiden suunnittelu, kuten mm. prosessilaitteiden ja nostureiden mekaniikkaan liittyvät ratkaisut. Toimit osana suunnittelutiimiä ja tehtäväsi liittyvät usein tuotantolinjojen layout- ja teräsrakennesuunnitteluun, joihin pääset myös osallistumaan. Tehtäväsi ja vastuualueesi tullaan räätälöimään henkilökohtaisten vahvuuksiesi, intohimosi ja työkokemuksesi perusteella. Olet todennäköisesti konetekniikan insinööri ja sinulla on jo muutaman vuoden kokemus suunnittelutehtävistä.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta mekaniikan ja hitsattujen rakenteiden suunnittelusta. Työvälineenäsi on ollut Autodesk Inventor tai vastaava 3D-ohjelma. Lujuuslaskennan perustaidot lasketaan eduksi. Ajattelutapasi on mahdollisuushakuinen ja avaruudellinen hahmotuskykysi on hyvä. Olet innostunut toimialan tekemistä kohtaan ja sinulla on hyvät vuorovaikutus ja tiimityötaidot. Tehtävässä suoriutumiseen auttaa asiakaslähtöinen asenne, vastuunottohalu ja tahtosi kehittyä työssäsi monipuoliseksi asiantuntijaksi. Työskentelemme tiimeinä omissa toimitiloissamme.

Toivomme, että olet aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteita. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Tarvitset tehtävässäsi erinomaista visuaalista ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä tehtäväkohtaista asiakastarpeen ymmärrystä.

Me tarjoamme puitteet kehittymiselle, oppimiselle ja onnistumiselle. Saat mahdollisuuden työskennellä uusimien teknologioiden parissa ja olla mukana kehittämässä toimintaamme. Tarjoamme työyhteisön, jossa voi kokeilla siipiään muiden kannustamana ja rohkaisemana.


Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksineen 9.8.2020 mennessä osoitteessa https://careers.merius.fi/

Tässä on sinulle mahdollisuus päästä mukaan yhteiselle kehitysmatkalle.
WWW-osoitehttp://www.merius.fi
Yhteystiedothttps://careers.merius.fi/
Työpaikan osoiteSatamatie 330, 67900 KOKKOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387176

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

84 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin