Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotantotalouden insinööri-Hankeviestinnän johtaja

Merius Oy Kokkola

Olemme vaikuttavaa viestintää rakentava suunnittelukonsultti ja autamme asiakkaitamme tekemään menestyksekästä ja vastuullista liiketoimintaa. Tuotamme vaikuttajaviestintää teollisuuden ja infra-alan hankkeisiin mm. 3D-animaatioiden ja videoiden muodossa. Etsimme asiakashankkeisiimme hankeviestinnän johtajaa. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä.

Olet toiminut pitkään erillaisten investointihankkeiden luonnostelun ja hankesuunnitelmien esivaiheissa ja olet kuin kotonasi pirstaloituneen tiedon äärellä. Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia erinomaisesti. Ymmärrät asiakkaan problematiikkaa ja sitä, mikä asia on ratkaistava. Kykenet sanoittamaan ja luonnostelemaan kokonaisuudesta yhtenäisen tarinan, joka avulla kerrotaan hankkeen sidoryhmille kaiken oleellisen. Johdat visuaalisen viestinnän tiimiämme kohti muodostamaasi tarinaa ja lopputuloksena syntyy hankkeen vaikutuksista kertova helposti ymmärrettävä animaatio tai video.

Kommunikoimme animaatioiden avulla asian kannalta kaiken olennaisen kaikille asian vaikutuspiirissä oleville sidosryhmille - niin loppuasiakkaista käyttäjiin kuin poliittisista päättäjistä mediaankin.

Asiakkaitamme ovat prosessi-, energia-, metsä- ja kaivosteollisuus sekä satamat ja kaupungit Suomessa ja Ruotsissa.

Olet myyntihenkinen, ehkä tuotantotalouden insinööri, jolla on useiden vuosien kokemus erilaisten hankeiden esisuunnittelun ja valmistelun parista. Vuorovaikutukseltasi olet aktiivinen, visioiva ja kykenet määrittelermään varsinaisen tarpeen yhdessä asiakkaan kanssa. Toimit asiakaskuntamme ylimmän johdon kanssa luontevasti ja asiantuntemuksesi herättää heissä luottamusta.

Tehtävässä suoriutumisen edellytys on asiakaslähtöinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot, vastuunottohalu ja tahto kehittyä työssäsi monipuoliseksi asiantuntijaksi.

Toivomme, että olet aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteita. Haluat edelleen kehittyä ja oppia uutta. Tarvitset tehtävässäsi erinomaista visuaalista ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä asiakastarpeen ymmärrystä.

Me tarjoamme puitteet kehittymiselle, oppimiselle, onnistumiselle ja visuaalisen tiimin ja johdon tuen. Saat mahdollisuuden työskennellä uusimien teknologioiden parissa ja olla mukana kehittämässä toimintaamme entistä paremmaksi.

Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksineen 9.8.2020 mennessä osoitteessa https://careers.merius.fi/

Tavoittelemme tuloksia, joita asiakkaat, työntekijät ja koko ympäröivä yhteiskunta pitävät merkityksellisenä.

"Make the Big Picture Understandalbe"
WWW-osoitehttp://www.merius.fi
Yhteystiedothttps://careers.merius.fi/
Työpaikan osoiteSatamatie 330, 67900 KOKKOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387118

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

84 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin