Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoroesimies

Metsä Group Lohja

Metsä Group on kestävän biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin. Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 5,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 100 henkilöä. Konsernilla on toimintaa lähes 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.Metsä Wood

Metsä Wood tarjoaa kilpailukykyisiä ja ympäristöystävällisiä puutuotteita rakentamiseen, teollisuuteen sekä jakelijakumppaneille. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta ja uusiutuvasta pohjoisesta puuraaka-aineesta. Metsä Woodin liikevaihto vuonna 2017 oli 0,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 1 400 henkilöä. Metsä Wood on osa Metsä Groupia.Lohjan Kerto-tehdas tuottaa vuosittain noin 100 000 m Kerto-tuotteita. Tehdas työllistää noin 120 henkilöä.
VUOROESIMIES, Lohja

Tehtävän kuvaus

Haemme Metsä Woodin Lohjan Kerto -tehtaalle vuoroesimiestä. Tuotannon kannalta keskeisessä tehtävässä vastaat tuotantoprosessin tehokkaasta päivittäisestä toiminnasta vuorosi osalta. Olet vastuussa johtamisesta ja kehittämisestä yhtiön asettamien tuotanto-, laatu-, kustannus-, henkilöstö-, turvallisuus- ja asiakkuustavoitteiden mukaisesti. Työ on vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää niin tuotantoprosessia ja -menetelmiä kuin omaa ammatillista osaamistakin.

Edellytämme

Odotamme sinulta aktiivista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oman ammattitaitosi ja työpanoksesi kehittämiseen.
Sinulla on jo kokemusta tehdasympäristöstä, mieluiten metsäteollisuuden parissa sekä tehtävään soveltuva amk-tasoinen tekninen koulutus. Esimiehenä olet kannustava ja osaat tukea henkilöstöä itseohjautuvaan toimintaan valmentavalla otteellasi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Jouni Laakso, p.050 5987 685 tai jouni.laakso@metsagroup.com.

Hakeminen

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 5.8.2018 mennessä.
WWW-osoitehttp://www.metsagroup.fi
YhteystiedotMetsä Group, Puh. +358 10 4601
Työpaikan osoiteTehtaankatu 1, 08100 LOHJA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.08.2018
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/metsagrouphome/aew.html?did=5700&jc=2&job_id=2353
Ilmoitus jätetty20.06.2018
Ilmoitusnumero9623245
Työnantajan viite2353

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin