Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija

Miikkula Oy Jyväskylä

Miikkula Oy on vuonna 2019 perustettu yritys, joka on aloittanut taipaleensa etätyön parissa. Meillä voit työskennellä jatkossa joko etänä kotoa käsin tai mukavasti työtovereiden ympäröimänä toimistolta käsin.

Avaamme nyt ensimmäisen toimiston Vaajakosken keskustaan, johonka palkkaamme 4 reipasta ja sujuvasanaista myyjää tekemään työtä. Työtä tehdään 6h päivässä. Työvuorot ajoittuvat klo 9-20.30 välille. Hakijalla kokemus on eduksi, muttei pakollista. Jokainen myyjä saa esimieheltä täyden tuen päivittäin teetpä sitten työtä toimistolla tai kotona.

Osana myyntitiimiämme tehtävänäsi on tehdä puhelimitse asiakkaalle tarvekartoitus ja tarjota heille tuotteitamme varmalla, asiantuntevalla otteella. Pidämme erityisen tärkeänä, että asiakas saa kokonaisvaltaisen esittelyn tuotteistamme ennen ostopäätöstä. Saat täyden koulutuksen työhösi, joten aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse.

Tarjoamme jokaiselle työntekijälle jo valmiin asiakaskunnan. Yhteistyökumppanimme on Suomen Terveysravinto, jonka myyntitiimissä teemme tuloksellista myyntiä.
Valitut työntekijät pääsevät myymään kotimaista hiustenhoitoon liittyvää tuoteperhettä.

Voit tutustua tuotteeseen https://nordichairvita.fi/

Maksamme työstä takuupalkan jota sinun on mahdollista korottaa päivittäin suuremmaksi omalla myynnillä. Pystyt siis vaikuttamaan joka päivä siihen paljonko tienaat.

Toimistollemme on erittäin helppo tulla. Ilmaista parkkitilaa pihassa on hyvin omalla autolla kulkeville. Linja-autot kulkevat toimiston vierestä.

Vapaamuotoiset työhakemukset ja mahdolliset kysymykset chargit@miikkulaoy.fi
Viestin otsikoksi hakemus toimistotyöntekijäksi.
Yhteystiedotchargit@miikkulaoy.fi
045-2640307
chargit Saukkonen
Työpaikan osoiteHuoltopolku 4, 40800 VAAJAKOSKI
Palkkaustakuu+ provisio
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti/sopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö, 6h/ pv
Työn kestoyli 12 kuukautta, mahdollisuus kesätyöhön
Haku päättyy04.06.2020 klo 23:55
Jätä hakemuschargit@miikkulaoy.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354898

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin