Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Sairaanhoitaja

Mikeva Oy, Fregatin palvelukodit Oulu

Mikeva on yksi Suomen suurimmista yksityisen sosiaalipalvelualan yrityksistä. Palveluitamme ovat kuntoutus-, hoiva- ja asumispalvelut. Asukkaitamme ovat ikääntyneet, mielenterveyskuntoutujat, kehitysvammaiset sekä lapset ja nuoret. Mikeva - konsernilla on toimintaa yli 40 paikkakunnalla yli 60 palvelukodissa eri puolilla Suomea.

Yli 700 ammattitaitoista mikevalaista pitää huolen siitä, että asukkaillamme ja asiakkaillamme on joka päivä hyvä olla. Vuoden 2011 liikevaihto oli 45 miljoonaa euroa. Lisätietoa toiminnastamme www.mikeva.fi.

Fregatin palvelukodit sijaitsee Oulussa Toppilansaaressa tarjoten viidessä palvelukodissa tehostettua palveluasumista ikääntyneille ja muistisairaille.
Haemme kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen palvelukoti Muistolaan ja Isopurjeeseen. Edellytämme hakijalta laillistettua sairaanhoitajan tutkintoa ja hygieniapassia. Työ on kaksivuorotyötä. Katsomme eduksi kokemuksen ja näkemyksen vanhustyöstä.

Toivomme Sinulta vastuuntuntoisuutta, positiivisuutta, ahkeruutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn, jossa voit kehittää tiimin kanssa laadukasta palveluasumista sekä Mikeva Oy:n hyvät henkilöstöedut kuten jatkuvan täydennyskoulutuksen tehtäviisi, edistyksellisen työhyvinvointitoiminnan, SporttiPassin liikunta- ja /tai kulttuuriharrastuksiin.

WWW-osoitehttp://www.mikeva.fi
YhteystiedotVapaamuotoiset hakemukset ja CV 30.6.2013 klo 14.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen elina.ervasti@mikeva.fi Laita otsikoksi SH HAKEMUS tai postiosoitteeseen Mikeva Oy, Elina Ervasti, Isopurjeentie 3, 90510 Oulu. Työhaastattelut toteutetaan viikolla 27 ja 28. Työ alkaa 1.8.2013 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa Vastaava ohjaaja Elina Ervasti, 0409650887 arkisin 9-14
Työpaikan osoiteIsopurjeentie 3, 90510 OULU
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.08.2013, Sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty17.06.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1197 päivää sitten

Katso myös nämä paikat:

Takaisin hakutuloksiin