Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaava ohjaaja, Mikeva Oy

Mikeva Oy Vaasa

Mikeva on yksi Suomen suurimmista yksityisen sosiaalipalvelualan yrityksistä. Tuotamme laadukkaat kuntoutus-, hoiva- ja asumispalvelut, joihin kuuluvat myös terapiapalvelut yli 115 yksikössämme. Asukkaitamme ovat ikääntyneet, mielenterveyskuntoutujat, kehitysvammaiset sekä terapia- ja kuntoutusasiakkaat. Toimimme yli 70 kunnassa ja asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit sekä yksityiset asiakkaat.

Yli 2000 ammattitaitoista mikevalaista pitää huolen siitä, että asukkaillamme ja asiakkaillamme on joka päivä Hyvä Olla. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli yli 82 miljoonaa euroa. Lisätietoa toiminnastamme www.mikeva.fi.

Vastaava ohjaaja, Mikeva Oy, Onnenkaivo, Vaasa


Haemme vastaavaa ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, työ alkaa helmikuussa 2017/sopimuksen mukaan.
Edellytämme toimeen vähintään sosiaali- ja/tai terveysalan opisto- tai AMK-tutkintoa sekä hygieniapassia. Edellytämme hakijoilta JEAT-tutkinnon tai vastaavan johtamiskoulutuksen sekä kokemuksen ja näkemyksen vanhustyöstä sekä esimiestyöstä n. 3 vuoden ajalta. Työ on kokopäivätyö.

Palvelukoti Onnenkaivo on 35- paikkainen ikääntyneiden koti. Palvelukotimme tarjoaa ikääntyneille asukkaille yksilölistä ja välittävää ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, jonka tavoitteena on kuntouttaa ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Kodissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarina, tavat ja tarpeet huomioidaan jokapäiväisessä elossa ja olossa.

Vastaavana ohjaajana vastaat hyvästä yhteistyöstä läheisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa, kodin taloudellisesta tuloksesta, toiminnasta, markkinoinnista, henkilöstöstä, laatuasioista, tietosuoja- ja tietoturva-asioista. Työ sisältää 50% hoitotyötä ja 50% hallintoa.

Toivomme Sinulta vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn, jossa voi kehittää tiimin kanssa laadukasta palveluasumista sekä Mikevan hyvät henkilöstöedut kuten jatkuvan täydennyskoulutuksen tehtäviin, työhyvinvointitoiminnan, EPassin liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Tiedustelut arkisin klo 9- 12 palvelujohtaja Virpi Särkiniemi puh. 044 7425712 virpi.sarkiniemi@mikeva.fi

Haastetteluun kutsutut saavat tiedon asiasta viimeistään 27.1.2017

Työpaikan osoite: Mäkikaivontie 22, Vaasa
WWW-osoitehttp://www.mikeva.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoiteMäkikaivontie 22, 65100 VAASA
PalkkausYksityisen sosiaalialan TES
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.01.2017
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=33&did=21008&job_id=5675
Ilmoitus jätetty11.01.2017
Ilmoitusnumero9134031
Työnantajan viite5675

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin