Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puhtaanapidon ammattilainen

Mikkeli Siivotaan Oy Mikkeli

Mikkeli Siivotaan Oy on paikallinen noin 25 henkeä työllistävä osakeyhtiö, jonka veturina toimii nuori yrittäjä. Tarjoamme kaikki siivous- ja puhtaanapidon palvelut sekä tuotteet kotiin, toimistoon ja tapahtumiin. Ei ainoastaan ammattimaista puhtaanapidon suunnittelua ja toteutusta, vaan kokonaisratkaisut jotka laaditaan aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Meiltä saa aina puhtaasti enemmän. Meillä palvelu ei lopu kun sopimus on allekirjoitettu, vaan kehitämme sitä palautteenne pohjalta. Kertokaa meille ajatuksenne, niin me kuuntelemme. Meiltä saa aina puhtaasti enemmän.

Palvelutarjontamme lyhyesti ilmaistuna sisältää kaiken siivoukseen ja puhtaanapitoon liittyvän. Näitä palveluita asiakkaamme käyttävät jatkuvasti. Me emme myy siivoussopimuksia, vaan palvelua. Olemme vastanneet monien erilaisten kohteiden siivouksesta ja otamme mielellämme vastaan uusia haasteita.

Nyt haemme ensisijaisesti ajokortillisia, siivousalan ammattilaisia, joilla on itsenäinen työote erilaisista perussiivouksista aina erikoissiivouksiin. Työ on välillä fyysistäkin ja voi sisältää korkeitakin kohteita. Mutta Jos olet alasta muutoin kiinnostunut ja ilman siivoustyöalan kokemusta; voit silti olla etsimämme henkilö. Ota siis yhteys!

Kaikille siivoojillemme annetaan sisäinen työ- ja avainturvallisuuteen liittyvä koulutus (joka sisältää myös kemikaaleihin liittyvät koulutukset), sekä jokaiseen kohteeseen kohdekohtainen perehdytys. Yrityksemme työntekijät käyttävät asianmukaisten henkilökohtaisten suojavarusteiden lisäksi kirkkaan oranssia yläosaa, niin sisällä, kuin ulkona ja firman autoja.

Katso lisäinfoa yrityksestä, itse työstä ja hakemukset; https://siivotaan.fi/koti/tule-toihin/
WWW-osoitehttp://www.siivotaan.fi
YhteystiedotHAKEMUKSET; https://siivotaan.fi/koti/tule-toihin/
Työpaikan osoiteJääkärintie 5, RAK 12, 50150 MIKKELI
Palkkaustes
Työ alkaa01.07.2019, sopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö, työaika sijoittuu klo 14-22 välille, mahdollisuus koko- tai osa-aikatyöhön.
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty10.06.2019
Ilmoitusnumero9995872

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin