Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimistotyöntekijä

Miraco Oy Akaa

Haussa itseohjautuva toimiston moniosaaja!

Etsimme todella nopealla aikataululla yrityksellemme uutta toimistotyöntekijää osa-aikaiseen, mutta vakituiseen työsuhteeseen!
Työtehtäväsi sijoittuisivat kolmelle arkipäivälle viikossa, päivät ja tarkemmat kellonajat ovat erikseen paikallisesti sovittavissa.

Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa tilausjärjestelmän pyöritys, talouden hallinta (laskutus + materiaalin keruu tilitoimistolle), kuljetustilaukset, toimiston yleinen siisteys, sekä monet muut kirjavat pienyrityksen arkitehtävät! Osaamisestasi riippuen myös markkinointimateriaalit ja somemarkkinointi kuuluvat arkeesi pienimuotoisesti.


Tehtävässä pärjää neuvokas ja fiksu tyyppi, joka ei jää muiden jalkoihin! Työtehtävä voi sopia myös opiskelijalle. Kaupan-alan koulutus katsotaan kuitenkin eduksesi.

Vaatimuksia tehtävässä menestymiseen:

Hyvät IT-taidot
Positiivinen asenne
Huolellisuus ja tarkkuus
Itseohjautuva työote


Työ alkaa ensi maanantaina 20.1.2020 kahden viikon perehdytysjaksolla, jolloin läsnä täytyy pystyä olemaan kaikkina arkipäivinä. Tämän jälkeen tehtävä jatkuu 3pv/vk.

Lähetä siis hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman nopeasti osoitteeseen miracooy@gmail.com. Haastattelut järjestämme jo tämän viikon aikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Käppi, 044099446, miracooy@gmail.com
WWW-osoitehttp://miraco.fi
YhteystiedotSatu Käppi, Puh: 0440988446, miracooy@gmail.com
Työpaikan osoiteMastotie 9, 37800 AKAA
Palkkaus11,05€/h
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa20.01.2020
Työaikamuu osa-aikatyö, 3pv/vk, työpäivät ja työajat sovittavissa paikallisesti
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen työtehtävä 4kk koeajalla
Ilmoitus jätetty13.01.2020
Ilmoitusnumero10223910

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin