Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sovellusvastaava, palkka- ja matkahallinto

Monetra Oy Jyväskylä

Monetra Oy on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita kattavasti. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa ja Tampereella. Monetra Keski-Suomi Oy kasvava ja kehittyvä organisaatio, jossa työskentelee noin 100 alan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme SOVELLUSVASTAAVAA PALKKA- JA MATKAHALLINTOON Monetra Keski-Suomi osakeyhtiöön.

Tehtävä sisältää palkka- ja matkanhallintajärjestelmien pääkäyttäjätehtäviä kuten palkka-ajojen hallinnointia, maksatusta, käyttöoikeuksien ylläpitoa, sovellusten virhetilanteiden selvittämistä, käyttäjätukea ja kouluttamista. Järjestelmien kehittäminen yhteistyössä järjestelmätoimittajien ja asiakkaiden kanssa on osa toimenkuvaasi. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua henkilöstötietojärjestelmien pääkäyttäjätehtäviä. Tällä hetkellä käytössämme ovat palkkajärjestelmät Personec F ja CGI:n Prima sekä SAP HCM-järjestelmä. Matkanhallinnon puolella käytössämme on Visman M2-järjestelmä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa alan ammattitutkintoa ja työkokemusta. Korkeakoulututkinnon laskemme eduksi. Arvostamme järjestelmäosaamista, useamman virka- ja työehtosopimuksen hallintaa sekä palkanlaskennan asiantuntemusta. Omaat myös hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja tarvittaessa voimme järjestää koulutusta.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Palkkaus ja muut sopimusehdot AVAINTES-työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisätietoja. Odotamme innolla hakemustasi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään perjantaihin 31.7.2020 klo 15.00 mennessä, täytä sähköinen hakemus kohdasta "Hae työpaikkaa". Saatamme kutsua sinut haastatteluun jo hakuajan kuluessa.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kirsti Lahtinen, p. 0400 840 549 (13.7.2020 alkaen). Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.
Työpaikan osoiteHeikinkatu 9, 40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausAVAINTES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/303922/fi_FI
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391814
Työnantajan viite303922

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin