Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja

Montessori- Päiväkoti Aurinkoleijona Oy Salo

Haemme Salon yksikköömme iloista, tunnollista ja asiakaspalvelun taitavaa esiopetuspätevyyden omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Odotamme Sinulta halukkuutta lähteä tuettuun montessoriohjaaja koulutukseen työn ohessa, mutta se ei ole ehtona paikan saannille. Aito kiinnostus montessoripedagogiikkaan on kuitenkin tärkeää. "Auta minua tekemään itse" on montessoripedagogiikan pääperiaate.

Aurinkoleijonalla on kaksi yksikköä Salossa ja Halikossa, joista molemmissa on esiopetusta, 3-6-vuotiaiden ryhmät ja lisäksi Halikossa alle 3-vuotiaiden ryhmä. Päiväkotimme on saanut kiitosta laadukkaasta pedagogiikasta ja monipuolisesta toiminnasta (esim. muskari, uimakoulu, jokakeväiset projektit).

Henkilökuntamme on lämminhenkistä, osaavaa ja motivoitunutta. Tutustu www.aurinkoleijona.fi osoitteessa esittelyvideoon ja hae paikkaa huipputiimiimme.
WWW-osoitehttp://www.aurinkoleijona.fi
YhteystiedotPäivi Isopuro, p. 0400 723 012, paivi.isopuro@aurinkoleijona.fi
Työpaikan osoiteTuruntie 39, 24240 SALO
Palkkausyksityisen sos.palvelualan Tes
Työ alkaa30.07.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusHakemukset CV:n kera 18.6.2020 mennessä sähköpostitse: paivi.isopuro@aurinkoleijona.fi
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365054

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin