Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Graafinen suunnittelija

Munax Oy Laitila

Meneekö kuvailusi itsestäsi näin? Olen kokenut markkinoinnin ja viestinnän toteuttaja, luova, idearikas eteenpäin katsova ja nautin haasteista. Kiireinen tahti pitää minut liekeissä ja vaihteleva toimenkuva on osa unelmaduunia. Tämän lisäksi olen iloinen ja positiivinen persoona. Innostan mielelläni muita ja olen todellinen tiimipelaaja. Jos vastasit kyllä, laita hakemuksesi palkkatoiveineen hakemukset@munax.fi.

Graafisen suunnittelijan paikka on avoinna Laitilassa. Voit hakea kokopäiväiseksi tai sitten ehdottaa itseäsi projektityöntekijäksi, mutta niin, että olet sovitun ajan kuukausipalkalla töissä meillä. Työpisteesi sijaitsee molemmissa tapauksissa Laitilassa. Viihtyisissä ilmastoiduissa toimistossa.

Odotamme sinulta vahvaa grafiikka- ja taitto-ohjelmien sekä kuvankäsittelyn osaamista sekä vahvaa englannin kielen taitoa. Tehtäväsi tulee olemaan monipuolinen sisältäen brändin rakentamista, ideointia ja vauhdikasta tekemistä yhdessä tiimin kanssa. Pääset jättämään jälkesi upeisiin ja innovatiivisiin kananmunatuotteisiin.

Me olemme innostavan ilmapiirin yritys ja kasvamme kovaa vauhtia niin kotimaan kuin ulkomaan markkinoilla. Munax Oy on vuonna 2003 perustettu innovatiivinen ja kehittyvä elintarviketalo Laitilassa, liikevaihdon vuonna 2019 ollessa 45 miljoonaa euroa. Toimipisteesi sijaitsee Laitilassa ja olet osana markkinointi- ja viestintätiimiä.

Lisätietoja: www.munax.fi
Haku 27.7.2020 mennessä. Lähetä hakemuksesi kuitenkin pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut heti hakemuksien saavuttua.

Tiedustelut: markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola
lisa.savola@munax.fi tai 0503428668
WWW-osoitehttp://www.munax.fi
YhteystiedotLisa Savoa, Puh:0503428668, lisa.savola@munax.fi
Työpaikan osoiteTorikantie 5, 23800 LAITILA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.07.2020
Jätä hakemushakemukset@munax.fi
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394035

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin