Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Intendentti (restaurointi)

Museovirasto Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Museovirasto on kulttuuriperinnön asiantuntija, palvelujen tuottaja, toimialansa kehittäjä ja viranomainen. Se kartuttaa, hoitaa ja esittelee kulttuurihistoriallista kansallisomaisuutta, tallentaa, tuottaa ja välittää tietoa. Museovirasto vastaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ympäristön, arkeologisen kulttuuriperinnön ja rakennusperinnön sekä kulttuuriomaisuuden suojelusta yhdessä muiden viranomaisten ja muun museolaitoksen kanssa. Se myös kartuttaa ja esittelee kulttuurihistoriallista kansalliskokoelmaa, tutkii aineellista kulttuuriperintöä sekä tukee ja kehittää museoalaa valtakunnallisesti. Museovirasto tarjoaa monipuolisia, jatkuvasti kehittyviä palveluita kaikille kansalaisille.
Työpaikan tiedot: Museovirasto Sturenkatu 2a 00510 Helsinki

TEHTÄVÄN KUVAUS
Haemme Museoviraston Kulttuuriympäristöpalvelut -osaston Länsi-Suomen kulttuuriympäristöpalvelut - yksikköön intendenttiä määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 01.03.2021 - 28.02.2022.

Intendentin tehtävänä on vastata rakennusperinnön suojelua turvaavista asiantuntija- ja viranomaistehtävistä restauroinnin ja korjausrakentamisen osalta. Tehtävään sisältyy toimintaympäristön seuraamista, osallistumista vaativiin restaurointihankkeisiin sekä niihin liittyvään viranomaistyöhön, Museoviraston entistämisavustusten valvontaa ja niiden käytön ohjausta sekä korjausrakentamisen ja restauroinnin neuvontaa. Lisäksi tehtävään kuuluu tietojärjestelmien sisällön ylläpitoa sekä tarpeen mukaan työalan viestintää ja sidosryhmäyhteistyötä.


VAATIMUKSET
Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa arkkitehdin tai rakennuskonservaattorin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai korkeakoulututkinto (yamk, amk). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää ja mahdollisimman monipuolista perehtyneisyyttä rakennettuun kulttuuriympäristöön, restauroinnin periaatteisiin ja korjausrakentamisen käytäntöihin sekä rakennustekniikkaan ja -materiaaleihin. Lisäksi edellytetään vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä.
Eduksi luetaan kyky kansainväliseen toimintaan, tietojärjestelmien ja tiedonhallinnan tuntemus, työskentelyä tukeva jatkokoulutus, muu täydentäviä valmiuksia antava kouluttautuminen ja työkokemus sekä muu perehtyneisyys viraston toimialaan ja sitä koskevaan lainsäädäntöön.
Ei säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.
Hakijalta edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Palkkaus määräytyy Museoviraston palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 9 (3223,08 euroa/kk) mukaan. Lisäksi tehtävästä maksetaan henkilökohtaista palkanosaa Museoviraston palkkausjärjestelmäsopimuksen mukaisesti.
Virastossa on käytössä joustavat työaikaliukumat, saldovapaa- sekä työaikapankki- järjestelmä.

Määräaikaisuuden syy on projektiluontoinen työ. Tehtävä täytetään 01.03.2021 lukien tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.
36 h 15 min/vko
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
ID: 29-13-2021
WWW-osoitehttp://www.kansallismuseo.fi
YhteystiedotHelena Taskinen, yli-intendentti , 0295 33 6281, helena.taskinen@museovirasto.fi
Työpaikan osoiteSturenkatu 2a, 00510 HELSINKI
Työ alkaa01.03.2021, Tehtävä täytetään 01.03.2021 lukien tai
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikainen.
Haku päättyy01.02.2021 klo 15:00
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: Museoviraston kirjaamo PL 913 00101 Helsinki
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a7426bc5-bd56-4463-ae9c-32497519d9d8&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579261
Työnantajan viite75273

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin