Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Muuramen kunta Muurame

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJAA

Sairaanhoitajan toimi sijoittuu kotihoitoon. Teemme kotihoidossa merkityksellistä työtä; mahdollistamme mielekkään ja omanlaisen arjen asiakkaillemme heidän omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Kotihoito vahvistaa asiakkaan uskoa kotona asumiseen ja tukee asiakkaan kokonaisvaltaista toimintakykyä, terveyttä sekä osallisuutta.

Työskentely kotihoidossa on antoisaa, vastuullista ja itsenäistä, ja nopeastikin muuttuviin tilanteisiin on osattava reagoida. Sairaanhoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työtehtäviin kuuluu päivittäistoiminnoissa auttamisen lisäksi lääkehoito sekä sairaanhoidolliset toimenpiteet, kuten haavanhoito ja injektioiden anto. Kotihoidon toimintayksikköön kuuluu kaksi kotihoidon tiimiä sekä tuetun asumisen yksikkö. Sairaanhoitaja toimii toisen kotihoidon tiimin sekä Nilatuvan tuetun asumisen yksikön vastuusairaanhoitajana.

Sairaanhoitajalta edellytetään valmiutta työskennellä tarpeen mukaisesti terveyskeskuksen akuutilla vuodeosastolla, jossa hoidetaan sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita. Sairaanhoitajan työ vanhus- ja vammaispalveluissa on monipuolista ja vastuullista. Pääset hyödyntämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja itsenäisesti. Muuramen kotihoidossa sairaanhoitajat työskentelevät arkipäivisin aamuvuorossa.

Sairaanhoitajalta edellytämme:
- joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää työotetta
- vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työtilanteissa
- ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa

Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta sekä aitoa kiinnostusta asiakas- ja hoitotyöhön. Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Käytössämme on LifeCare-tietojärjestelmä sekä LifeCare-mobiilisovellus. Toimintakyvyn arvioinnissa hyödynnämme toimintakykymittareita.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöstä 599/1994). Hakijalla tulee olla lisäksi Valviran rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Hakijalta edellytetään voimassa olevia työn ammattitaitovaatimuksen mukaisia lääkelupia ja tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työssä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 10.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään viikolla 17.

Hakemukset ja CV pyydetään jättämään 27.4. klo 15 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi.
WWW-osoitehttp://muurame.fi
YhteystiedotKotihoidon esimies Sira Salo p. 050 471 8990 ja vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Tiina-Emilia Seppänen p. 050 477 1907
Työpaikan osoiteVirastotie 10, 40950 MUURAME
PalkkausKVTES:n mukaan
Työ alkaa10.05.2021, 10.5.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.04.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/353985/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694234
Työnantajan viite353985

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin