Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolapäällikkö

Muurla Design Marketing Oy Salo

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

Muurlan tehtaanmyymälän yhteydessä sijaitsevaan kahvila-ravintolaan

Etsimme:

Kunnianhimoista ja kehittämishaluista ravintolapäällikköä tehtaanmyymälämme yhteydessä toimivaan kahvila-ravintolaan.

Mitä tarjoamme?

Kilpailukykyisen palkkausmallin. Pohjapalkka on 3000 € kuukaudessa, jonka lisäksi tulossidonnaisen bonusmallin ansiosta on mahdollista ansaita puolivuotisbonus tuloksen perusteella.

Kiinteään kuukausipalkkaan kuuluu kaksi työviikonloppua kuukaudessa.

Mukavan ja innostavan työympäristön kehittyvästä ja kasvavasta yrityksestä.

Mukavat työajat. Palvelemme ma-la 10-18 ja sunnuntaisin 11-18.

Mitä etsimme?

Kunnianhimoista ja kehittämishaluista ravintolapäällikköä. Alaisia tehtävässä tulee olemaan vuodenajasta riippuen 3-5, joten odotamme lisäksi hyvää johtamistaitoa. Syvä kiinnostus ruokatrendejä ja erilaisia keittiöitä kohtaan katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Kahvila-ravintolassamme toimii kahvilan ja lounas- ja a la carte -ravintolan lisäksi leipomo. Edellytämme ravintolapäälliköltä erinomaisia ruoanvalmistustaitoja.

Työnkuva

Ravintolapäällikkö vastaa kahvila-ravintolatoiminnan pyörittämisestä itsenäisesti. Ravintolan kehittämistoimet tehdään yhdessä johdon kanssa, mutta kehittämistoimien toimeenpano on itsenäisesti ravintolapäällikön vastuulla.

Ravintolapäällikön tehtävään kuuluu ruoan ja palvelun laadusta vastaaminen, lounas- ja a la carte -listojen suunnittelu ja toteutus, ja asiakaspalvelukokemuksesta vastaaminen. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu työvuorolistojen laatiminen, ravintolahenkilökunnan esimiehenä toimiminen, osallistuminen kokki- ja salivuoroihin, sekä raaka-aineiden tilaukset.

Muuta

Kahvila-ravintolamme vuosivolyymi on noin 550 000 € vuodessa tällä hetkellä.

Odotamme ravintolapäälliköltä kokemusta ravintola-alalta esimiestehtävistä, sekä työtä pelkäämätöntä ja reipasta asennetta.

Kerromme yrityksen kehityshankkeista lisää työhaastattelussa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työhakemukset sähköpostitse.
WWW-osoitehttp://www.muurla.com
YhteystiedotKasper Uoti, Puh. 0408380364, kasper.uoti@muurla.com
Työpaikan osoiteMuurlantie 9, 25130 MUURLA
Palkkaus3000
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty04.06.2020
Ilmoitusnumero10367459

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin