Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokoaikainen hyvinvointivalmentaja / asiakaspalvelija

Muutos Innovations Oy Helsinki

Etsimme personal trainerin tai ravintovalmentajan taustan omaavaa asiakaspalveluun soveltuvaa työntekijää. 

 

Päätuotteemme on Muutos-valmennus (muutos.net). Muutos-valmennuksen lähtökohtana on nähdä hyvinvointi laajana kokonaisuutena, johon sisältyy ravinto, liikunta, kehonhuolto, lepo sekä mielen toiminta. Olemme Suomen monipuolisin verkon kautta toimiva hyvinvointivalmennus. Aloitimme toiminnan 2016 ja olemme tähän mennessä valmentaneet yli 5000 asiakasta kohti parempaa hyvinvointia. 

 

Tule työskentelemään meille valmennusliiketoiminnan parissa!

Haemme Herttoniemen toimipisteeseen Helsinkiin valmennustaustan omaavaa asiakaspalvelijaa hoitamaan yhteydenpitoa valmennettaviin ja huolehtimaan toimistotöistä. Yrityksemme on vielä nuori ja kasvuvaiheessa, joten uudelta työntekijältä edellytetään sopeutumiskykyä ja halua ottaa vastuuta laaja-alaisesti. Tehtävät räätälöidään valitun henkilön vahvuuksien mukaan.

Haluamme tarjota valmennettaville yhä paremman valmennuskokemuksen, mikä vaatii meitä reagoimaan nopeammin asiakkaittemme tarpeisiin. Tarvitsemme tiimiimme työntekijän, joka auttaa meitä avaintehtävässämme ja erilaisissa toimistotöissä (asiakaspalvelu, laskutus, laskujen maksu, sometilien päivitys jne.).

Asiakkaamme ovat pääosin 40–70-vuotiaita naisia, jotka tavoittelevat parempaa hyvinvointia, painon putoamista tai terveydentilan kohentumista. Työ on monipuolista, vaihtelevaa, nopeatempoista ja haastavaa sekä tarjoaa valmennuksesta ja asiakaspalvelusta kiinnostuneelle hyvän näköalapaikan verkossa tapahtuvasta liiketoiminnasta. 

Etsimme innokasta ja energistä henkilöä, jolla on

 • kokemusta ravintovalmentajan, personal trainerin tai fysioterapeutin tehtävistä

 • aktiivisuutta ja kykyä oppia käyttämään tietokoneella erilaisia ohjelmistoja (esim. Facebook, Microsoft Office, Wordpress)

 • positiivinen vaikutus työyhteisöön

 • halua esiintyä tarvittaessa videolla

 • asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa

Tämän lisäksi edellytämme

 • taitoa kirjoittaa sujuvia ja kieliopillisesti moitteettomia hyvinvointia käsitteleviä tekstejä

Tarjoamme

 • näköalapaikan Suomen laadukkaimman verkkovalmennuksen parissa

 • lounas- ja liikuntaedun

 • monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät

 • mahdollisuuden vaikuttaa ja ottaa vastuuta

 • mahdollisuuden syventää osaamista laaja-alaisesti

 • mukavan pienen työtiimin, joka sparraa ja tukee kehitystä ja jossa viihtyy

Rooli muokkautuu hakijan mukaan, joten on mahdollista vaikuttaa työnkuvaan omia vahvuuksia hyödyntäen.

Työsuhde on vuoden kestävä kokoaikainen, määräaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Herttoniemessä, hyvien yhteyksien ja palvelujen läheisyydessä.

Hakuaika tehtävään päättyy 30.9.2019, mutta haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. Voimme valita tehtävään sopivan henkilön ennen hakuajan päättymistä, joten jätäthän hakemuksesi sivun: https://forms.gle/FJ7dxqGWjProDaut5 kautta mahdollisimman pian. Liitä hakemukseen myös CV ja palkkatoive. Hakemuksen jättäminen edellyttää Google-tiliä, joten jos sellaista sinulla ei ole, voit hakea työpaikkaa myös sähköpostitse joakim@muutos.net

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Joakim Piiroinen p. 040 5639136 tiistaisin klo 14.00-15.00 / joakim@muutos.net

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin