Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaanottovirkailija, hotelli

MYVON Oy Kittilä

Northern Lights Ranch sijaitsee 15 km pohjoiseen Levin matkailukeskuksesta. Paikka on profiloitunut nimensä ja ideaalin sijaintinsa vuoksi revontulimatkailuun omassa luonnonrauhassaan, mutta silti matkailijoiden kaipaamien monipuolisten muiden palvelujen läheisyydessä. Northern Lights Ranchin kansainvälinen asiakaskunta koostuu ensisijaisesti vapaa-ajan matkustajista sekä erilaisista ryhmistä, jotka etsivät elämyksellistä miljöötä ja laadukkaita majoitus- ravintola- ja aktiviteettipalveluja.

Northern Lights Ranchin majoitustilat koostuvat 16 erillisestä 2-4 hengen hirsi- ja lasirakenteisesta huoneistosta, joista on maksimoitu näkymät ympäröivään luontoon ja kohti pohjoista taivasta. Northern Lights Ranchin yhteydessä sijaitseva korkealaatuinen ja tunnelmallinen ravintola toimii lisäksi monien yksityistilaisuuksien, kuten häiden pitopaikkana talvikaudella.

Lisätiedot www.theranch.fi

Ensi talveksi etsimme lisää ammattitaitoisia osaajia joukkoomme.

Haemme oikealla asenteella varustettuja henkilöitä, joille asiakaspalvelutyö on ominta vahvuus- ja mukavuusaluettaan. Työtehtävien kirjo voi olla ajoittain varsin laajaa sekä tahti hektistä, mutta hymyn ei tule hyytyä kiireenkään keskellä. Asiakkaamme ovat usein matkustaneet luoksemme hyvinkin kaukaa ja haluamme tehdä jokaisen vieraamme kokemuksesta ainutkertaisen.

Haemme
- vastaanottovirkailijaa
- ravintolan vuorovastaavaa
- ravintolan tarjoilijoita
- keittiömestaria
- kokkeja
- siivoojia

Tehtävien hoitaminen edellyttää vankkaa käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Sujuva suomen sekä englannin kielen taito ovat perusedellytyksiä avoimissa tehtävissä. Ravintolatyöntekijöillä on oltava hygieniapassit jokaisessa tehtävässä sekä anniskelupassi ravintolasalin työntekijöillä.

Työnantajan toimesta on mahdollisuus järjestää tarvittaessa majoitus kohteesta tai kohteen välittömästä läheisyydestä. Kohteessa tai sen läheisyydessä majoittuville on järjestetty myös yhteiskuljetusmahdollisuus Levin ja Northern Lights Ranchin välillä päivittäin vapaa-ajalla.

Töiden aloitusajankohta on loka-marraskuussa 2019. Kaikki haettavat positiot ovat määräaikaisia maalis-huhtikuuhun 2020 saakka. Sen jälkeen ravintolapuolen positiot voivat jatkua toistaiseksi voimassaolevina vakituisina työsuhteina yhtiön toisessa toimipaikassa Ravintola Sweet Spotissa Siuntion Pickala Golfissa.

Kirjalliset hakemukset + cv palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sunnuntaihin 25.8.2019 mennessä osoitteeseen rekry@theranch.fi, jonne pyydetään osoittamaan myös mahdolliset kysymykset työtehtäviä koskien. Ravintolapuolelle positioita voidaan täyttää kuitenkin jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä ja töitä voi olla tarjolla silloin hakijan niin halutessaan jo aiemmin Ravintola Sweet Spotissa Siuntiossa.

Hakemusviestin aihekenttään pyydetään laittamaan merkintä "Työpaikkahakemus / haettava positio"

Tarkempi kuvaus työtehtävistä

Vastaanottovirkailijan vastuualueet ja tehtävät:
- vastuualueena vastaanottotoiminnot
- majoitus-, ravintola- ja aktiviteettipalvelujen myynti ja laskutus
- koordinoi varauksia ja valmistaa tilausohjeita ravintolalle ja kiinteistöhuollolle
- aiempi kokemus erilaisten varausjärjestelmien käytöstä toivottavaa, erityisesti Hotellinx-varausjärjestelmän aiempi kokemus on eduksi
- edellytyksenä vahvat MS Office -ohjelmien taidot ja aiempi kokemus
- asiakaspalveluhenkisyys ja sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito vaatimuksena, muu kielitaito on eduksi
- arvostamme vastaavanlaista aiempaa työkokemusta
WWW-osoitehttp://www.theranch.fi
YhteystiedotOlli Marttinen, Puh: 0405157755, olli.marttinen@myvon.fi
Työpaikan osoiteOunasjoentie 1619, 99140 KÖNGÄS
PalkkausTES tai sopimuspalkka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaMarraskuu 2019
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy25.08.2019
Jätä hakemusrekry@theranch.fi
Ilmoitus jätetty16.07.2019
Ilmoitusnumero10031192

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin