Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuorovastaava, ravintola

MYVON Oy Kittilä

Northern Lights Ranch sijaitsee 15 km pohjoiseen Levin matkailukeskuksesta. Paikka on profiloitunut nimensä ja ideaalin sijaintinsa vuoksi revontulimatkailuun omassa luonnonrauhassaan, mutta silti matkailijoiden kaipaamien monipuolisten muiden palvelujen läheisyydessä. Northern Lights Ranchin kansainvälinen asiakaskunta koostuu ensisijaisesti vapaa-ajan matkustajista sekä erilaisista ryhmistä, jotka etsivät elämyksellistä miljöötä ja laadukkaita majoitus- ravintola- ja aktiviteettipalveluja.

Northern Lights Ranchin majoitustilat koostuvat 16 erillisestä 2-4 hengen hirsi- ja lasirakenteisesta huoneistosta, joista on maksimoitu näkymät ympäröivään luontoon ja kohti pohjoista taivasta. Northern Lights Ranchin yhteydessä sijaitseva korkealaatuinen ja tunnelmallinen ravintola toimii lisäksi monien yksityistilaisuuksien, kuten häiden pitopaikkana talvikaudella.

Ensi talveksi etsimme lisää ammattitaitoisia osaajia joukkoomme.

Haemme oikealla asenteella varustettuja henkilöitä, joille asiakaspalvelutyö on ominta vahvuus- ja mukavuusaluettaan. Työtehtävien kirjo voi olla ajoittain varsin laajaa sekä tahti hektistä, mutta hymyn ei tule hyytyä kiireenkään keskellä. Asiakkaamme ovat usein matkustaneet luoksemme hyvinkin kaukaa ja haluamme tehdä jokaisen vieraamme kokemuksesta ainutkertaisen.

Tehtävien hoitaminen edellyttää vankkaa käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Sujuva suomen sekä englannin kielen taito ovat perusedellytyksiä avoimissa tehtävissä. Ravintolatyöntekijöillä on oltava hygieniapassit jokaisessa tehtävässä sekä anniskelupassi ravintolasalin työntekijöillä.

Työnantajan toimesta on mahdollisuus järjestää tarvittaessa majoitus kohteesta tai kohteen välittömästä läheisyydestä. Kohteessa tai sen läheisyydessä majoittuville on järjestetty myös yhteiskuljetusmahdollisuus Levin ja Northern Lights Ranchin välillä päivittäin vapaa-ajalla.

Töiden aloitusajankohta on loka-marraskuussa 2019. Kaikki haettavat positiot ovat määräaikaisia maalis-huhtikuuhun 2020 saakka. Sen jälkeen ravintolapuolen positiot voivat jatkua toistaiseksi voimassaolevina vakituisina työsuhteina yhtiön toisessa toimipaikassa Ravintola Sweet Spotissa Siuntion Pickala Golfissa.

Kirjalliset hakemukset + cv palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sunnuntaihin 25.8.2019 mennessä osoitteeseen rekry@theranch.fi, jonne pyydetään osoittamaan myös mahdolliset kysymykset työtehtäviä koskien. Ravintolapuolelle positioita voidaan täyttää kuitenkin jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä ja töitä voi olla tarjolla silloin hakijan niin halutessaan jo aiemmin Ravintola Sweet Spotissa Siuntiossa.

Hakemusviestin aihekenttään pyydetään laittamaan merkintä "Työpaikkahakemus / haettava positio"

Ravintolan vuorovastaavan vastuualueet ja tehtävät:
- ravintolassa järjestettävien tilaisuuksien operatiivinen johto
- toimii vastaavana hoitajana ja ravintolan esimiehenä omien työvuorojensa aikana
- osallistuu ravintolatoiminnan osalta laskutukseen ja muihin prosesseihin
- osallistuu aktiivisesti myös itse tarjoilutyöhön ja muuhun suorittavaan työhön ravintolassa omien työvuorojensa aikana
- organisoi huonepalveluprosesseja
- osallistuu tuotevalikoiman suunnitteluun
- ravintolatoiminnan ja -tuotteiden laadunvalvonta
- osallistuu toiminnan jatkuvaan kehittämiseen
- osallistuu muun ravintolan henkilökunnan perehdytykseen
- asiakaspalveluhenkisyys ja sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito vaatimuksena
- arvostamme työkokemusta aiemmista esimiestehtävistä
- HUOM! Ravintolan vuorovastaavan työtä voi olla molempien osapuolten yhteisellä sopimuksella tarjolla myös ennen töiden alkamista Lapissa yhtiön toisessa toimipaikassa Ravintola Sweet Spotissa Siuntion Pickala Golfin yhteydessä. Vastaava mahdollisuus on myös keväällä ja kesällä 2020 kauden päättyessä Lapissa. Myös Siuntiossa työnantajan on mahdollista auttaa tarvittaessa asumisjärjestelyissä.
WWW-osoitehttp://www.theranch.fi
YhteystiedotOlli Marttinen, Puh: 0405157755, olli.marttinen@myvon.fi
Työpaikan osoiteOunasjoentie 1619, 99140 KÖNGÄS
PalkkausTES tai sopimuspalkka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan, viim. marraskuu 2019
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto3 - 6 kk, tai sopimuksen mukaan pidempään
Haku päättyy25.08.2019
Jätä hakemusrekry@theranch.fi
Ilmoitus jätetty16.07.2019
Ilmoitusnumero10031222

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin