Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HOHDE -luonnonkosmetiikkamyyjä

Myyntitalo Routa Oy Tervola

HOHDE Finland tarjoaa korkealaatuista, suomalaista luonnonkosmetiikkaa asiakkaillemme. Kaikki tuotesarjamme tuotteet on valmistettu kotimaisista, luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista, joita ei ole testattu eläinkokeilla.

Tuotteet eivät myöskään sisällä keinotekoisia lisäaineita, hajusteita, väriaineita, parabeeneja tai geenimuunneltuja ainesosia. Tuotteillemme on myönnetty CosmEthics-sertifikaatti, joka takaa asiakkaalle, että tuotteet ovat ehdottoman turvallisia eivätkä sisällä mitään ylimääräistä. Saimme myös Design from Finland -sertifikaatin tunnustuksena vahvasta suomalaisosaamisesta muotoilun alueella.


Palkkaamme Tervolan toimipisteeseemme 3 henkilöä koulutettavaksi HOHDE -tiimiimme. Tehtävänäsi on puhelimitse kartoittaa asiakkaidemme ihonhoitokäyttötottumuksia sekä tarjota heille tuotteitamme kokeiluun.

Työsuhde voi olla joko määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen tai kokopäiväinen ihan oman tarpeesi sekä mahdollisuuksiesi mukaan. Meille on tärkeintä löytää meille oikeat henkilöt, joten ole ennakkoluuloton, laita oma hakemuksesi ja kutusemme sinut juttelemaan työstä tarkemmin. Löydämme kiinnostuneille varmasti jokaiselle sopivan työrytmin ja aikatulut elämäntilanteesta riippumatta.

Maksamme valituille hyvän kuukausittaisen pohjapalkan sekä hyvät myyntiprovisiot päälle (ka. 14,8€ / tunti).

Työn opittuasi on mahdollisuus myös etätyöhön omalta kotipaikkakunnaltasi sekä kiinnostuneilla mahdollisuus edetä myös esimiestehtäviin yrityksemme HOHDE -kosmetiikka tiimeissä.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden myötä.

Hakemukset osoitteessa myyntitalorouta.fi/rekry ja puhelintiedustelut:
Kimmo / 0400 901 424
WWW-osoitehttp://myyntitalorouta.fi
YhteystiedotMimma Vuokila
tervola@myyntitalorouta.fi
Työpaikan osoiteKeskustie 90, 95300 TERVOLA
PalkkausKuukausipohjapalkka + myyntiprovisiot
Työn luonneoppisopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, tai sovittu kuukausituntimäärä
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan määräajan
Ilmoitus jätetty17.07.2019
Ilmoitusnumero10032280

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin