Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija

Myyntitalo Routa Oy Kokkola

MYYNTINEUVOTTELIJA

Meidän Kokkolan tehotiimi etsii nyt energisiä ja myynnistä kiinnostuneita tyyppejä aamu- sekä iltavuoroon!

Työskentely meillä on joustavaa, olemme auki arkisin 8:45-20:30 (sekä lauantaisin), joten työ sopii niin opiskelijalle, toisen työn rinnalle tai eläkeläiselle, paikkoja on avoinna niin kokopäiväiselle kuin osa-aikaiselle.

Kokemus telemarkkinoinnista on plussaa, mutta ei edellytys, meillä on kattava koulutus joka jatkuu läpi työhistorian, joten voit olla vasta-alkaja myynnin parissa tai jo kokenut konkari. Työssä tarvitaan hyvää suomenkielen taitoa, positiivista asennetta ja ahkeraa tekemistä sekä aitoa halua oppia sekä kiinnostusta myyntiä kohtaan eikä hyvästä huumoristakaan ole koskaan haittaa!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (pohjatuntipalkka + provisio + bonus), jatkuvan tuen työhön, hyvän ja kannustavan työilmapiirin sekä tunnetut tuotteet ja kohdistetut asiakasrekisterit vauhdittamaan tulostasi.

Myyntitalo Routa Oy on Pohjoisesta Suomesta juurensa kasvattava myynnin ammattilaisyritys. Olemme ASML:n jäsen ja meillä on liiton myöntämä Reilu Työnantaja -status.


Odotamme sinun hakemustasi ja juttelemme mielellään lisää kahvikupposen ääressä, joten laitathan hakemuksesi osoitteessa www.myyntitalorouta.fi/rekry tai käytä työnhaun "moottoritietä" ja laita WhatsApp -viestiä 050 314 0164 / Anna: 050 5015171.
WWW-osoitehttp://myyntitalorouta.fi
YhteystiedotAnna Härmälä
Työpaikan osoiteTorikatu 19, 67100 KOKKOLA
Palkkauspohjapalkka + provisiot bonuksineen
Työn luonneoppisopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 7,25 tuntia arkisin
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan määräajan
Haku päättyy20.10.2019 klo 18:00
Ilmoitus jätetty18.09.2019
Ilmoitusnumero10103887

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin