Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntineuvottelija

Myyntitalo Routa Oy Rovaniemi

Myyntitalo Routa Oy on Pohjoisesta juurensa kasvattanut myynnin ammattilaisyritys. Olemme asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen ja meillä on myös liiton myöntämä Reilu Työnantaja- status. Olemme saaneet myös Kauppalehden kasvaja- sekä menestyjät 2020- sertifikaatit sekä asiakastiedon Suomen vahvimmat sertifikaatin.

Mietitkö sinä, että puhelimen kautta tapahtuva myyntityö on vaikeaa, asiakkaat pääosin tympeitä, yms. Tämä ei pidä paikkaansa ja pahinta mitä tässä työssä voi käydä, niin asiakas saattaa joskus painaa jossakin päin Suomea puhelimensa punaista nappia.

Palkkaamme Rovaniemen toimipisteeseemme 6 kokopäiväistä työntekijää tekemään puhelimitse tapahtuvaa myyntityötä!

Myynti on maailman vanhin ammatti ja puhelimitse tapahtuva myynti ei ole helpoimmasta päästä! Emme lupaa sinulle heti huippu tuloksia, mutta sen lupaamme, että saat maan parhaan koulutuksen itse työhön sekä kaiken avun, neuvot ja tuen siihen, että halutessasi onnistut! Ensimmäisen viikon aikana saattaa tuntua aika-ajoin vaikealta, mutta sitten helpottuu varmasti! Jos omaat hivenen pitkäjänteisyyttä, niin tulet tämän varmasti myös itse huomaamaan!

Myyntityö on fiilislaji, joten hakijalta odotamme peruspositiivista luonnetta ja koska meille on tärkeää koko työyhteisön hyvä ja positiivinen ilmapiiri, niin pilke silmäkulmassakaan ei haitaksi ole! Aiempaa kokemusta alalta et välttämättä tarvitse vaan pääasia, että olet oma itsesi!

Työaikasi on 7 tuntia 15 minuuttia arkisin aamu- tai iltavuorossa aina oman valintasi mukaan!
Maksamme kuukausipalkan, jonka lisäksi jokaisesta myydystä tuotteesta saat myyntiprovisiot! Lisäksi voit ansaita päivittäisiä bonuksia.

Tämän ei tarvitse olla välttämättä loppuelämän työ, meiltä saat varmasti aina hyödyllisiä myyntitaitoja, vuorovaikutustaitoja sekä arvokasta työkokemusta, josta sinulle on varmasti paljon hyötyä koko loppuelämäksi, teet sitten tulevaisuudessa mitä tahansa.


Nyt kun kiinnostuit, niin laita hakemuksesi osoitteessa: www.myyntitalorouta.fi/rekry
tai näppäile WhatsApp- viesti numeroon 050-5019667 Janita tai 050-3234810 Arttu, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!
WWW-osoitehttp://myyntitalorouta.fi
Yhteystiedot050-5019667 Janita
050-3234810 Arttu
https://www.myyntitalorouta.fi/rekry/
Työpaikan osoiteRuokasenkatu 2, 96200 ROVANIEMI
Palkkauspohjapalkka (kk) + provisiot bonuksineen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 8:45-16:00
Työn kestoyli 12 kuukautta, tai sopimuksen mukaan määräajan
Haku päättyy30.09.2020 klo 18:00
Jätä hakemushttps://www.myyntitalorouta.fi/rekry/
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.myyntitalorouta.fi/rekry/
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10460987

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin