Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kerroshoitaja

N-Clean Oy Kuusamo

Lähde sesonkityöhön Lappiin!

Haemme kerroshoitajia ja siivoojia mukaan tekemään kanssamme onnistunutta talvisesonkia asiakaskohteissamme Ylläksen, Levin, Kuusamon, Sallan, Saariselän ja Rukan alueilla.

KERROSHOITAJIA JA SIIVOOJIA TALVISESONKIIN

Työt koostuvat hotellihuoneiden ja yleisten tilojen siivouksesta sekä muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Tarjoamme osa-aikaista työtä noin 50-90 h / 3 viikossa, mahdollisesti enemmänkin. Työ on pääosin päivätyötä ja vuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työsuhteet ovat määräaikaisia huhtikuun 2022 loppuun saakka, jonka jälkeen töiden jatkuminen on mahdollista.

Etsimme työtehtäviin henkilöitä, jotka ovat reippaita, joustavia, ahkeria ja luotettavia. Mikäli sinulla on aito halu toimia asiakaspalvelutyössä ja kehittää osaamistasi osana työyhteisöä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi N-Cleaniläiseksi. Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa ja ajokortti katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021. Huomaathan, että otamme vastaan hakemuksia ainoastaan nettisivujemme kautta. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan syksyn aikana, viimeistään joulukuun alussa.

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä palvelujohtaja Anna-Maija Määttään sähköpostitse anna-maija.maatta@nclean.fi.

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1500 henkilöä erilaisissa siivoustehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman ja Åren alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttps://www.nclean.fi
YhteystiedotPalvelujohtaja Anna-Maija Määttä, anna-maija.maatta@nclean.fi
Työpaikan osoiteLinnankatu 72, 93600 KUUSAMO
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy31.10.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.nclean.fi/jobs/1339014-kerroshoitajia-siivoojia-sesonkityohon-lappiin
Ilmoitus jätetty14.09.2021
Ilmoitusnumero10952402

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin