Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myymäläsiivooja

N-Clean Oy Keminmaa

Haluatko työskennellä puhtauden parissa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Tule osaksi raikasta työyhteisöämme, sillä haemme nyt

SIIVOOJAA (KESÄTYÖ)

Keminmaan asiakaskohteemme kesälomatuurauksiin. Työt koostuvat myymälätilojen siivouksesta ja muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä on tarjolla vähintään 35h / 3 viikossa ja työaika on arkiaamuisin klo 7.00 alkaen. Tehtävä on määräaikainen 20.7.-14.8.2020.

Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Perehdytämme sinut kattavasti pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 19.7.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomaathan, että otamme vastaan hakemuksia ainoastaan nettisivujemme kautta.

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

Meillä on yli 30 vuoden kokemus siivouspalveluista. Työllistämme lähes 2000 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa. Olemme erikoistuneet hotellien, laivojen ja toimitilojen siivoukseen. Siivoamme viikoittain lähes miljoonatoimitilaneliötä ja vuosittain yli 0,6 miljoonaa hyttiä sekä 2,0 miljoonaa hotellihuonetta.

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1700 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman ja Åren alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttps://www.nclean.fi
Yhteystiedotwww,nclean.fi
Työpaikan osoite94400 KEMINMAA
PalkkausTES
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa20.07.2020
Työaikaosapäivätyö, 35h/3vko
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy19.07.2020
Jätä hakemusHaethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 19.7.2020. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomaathan, että otamme vastaan hakemuksia ainoastaan nettisivujemme kautta.https://rekry.nclean.fi/jobs/906132-siivooja-myymalasiivoukseen
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.nclean.fi
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390250

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin