Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

N-Clean Oy Kankaanpää

Meillä on sinulle työpaikka - tule meille töihin!

Haemme asiakaskohteeseemme Kankaanpäähän

SIIVOOJAA

kesälomatuuraukseen myymäläsiivoukseen. Työt koostuvat myymälätilojen siivouksesta ja muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä on tarjolla 30 h / 3 viikossa varhaisaamuisin arkisin. Työ on määräaikainen kesälomatuuraus 25.8.2019 asti.

Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla mahdollisimman pian palveluesimies Petri Kukkoselle, petri.kukkonen@nclean.fi

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1700 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman ja Åren alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttps://www.nclean.fi
Yhteystiedotwww.nclean.fi
Työpaikan osoite38700 KANKAANPÄÄ
PalkkausTES:n mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaviikolla 31
Työaikamuu osa-aikatyö, 30 h / 3 vkossa
Työn kesto11 pv - 1 kk, määräaikainen kesälomatuuraus
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi sähköpostilla mahdollisimman pian palveluesimies Petri Kukkoselle, petri.kukkonen@nclean.fi
Ilmoitus jätetty19.07.2019
Ilmoitusnumero10034546

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin