Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

N-Clean Oy Tampere

Meillä on sinulle työpaikka - tule meille töihin!

Haemme asiakaskohteeseemme Valkeakoskelle

SIIVOOJAA

myymäläsiivoukseen. Työt koostuvat myymälätilojen siivouksesta ja muista puhtaanapitopalveluihin liittyvistä asiakaspalvelutehtävistä. Työtä on tarjolla 46,5h / 3 viikossa varhaisaamuisin sekä arkisin että lauantaisin. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta joustavuutta ja myönteistä asennetta uusien tilanteiden hallintaan. Kun lisäksi olet kätevä käsistäsi, joutuisa työssäsi, asiakasystävällinen ja luotettava työntekijä, niin sovit joukkoomme erinomaisesti. Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus on kova juttu, mutta arvostamme myös alan työkokemusta. Perehdytämme sinut joka tapauksessa pesunkestäväksi ncleaniläiseksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2021. Huomaathan, että otamme vastaan hakemuksia ainoastaan nettisivujemme kautta.

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!

N-Clean on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. Työllistämme lähes 1700 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluiden tehtävissä. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa sekä Tukholman ja Åren alueella Ruotsissa. Siivouskohteitamme ovat hotellit, kylpylät, laivat, kauppakeskukset, tavaratalot, toimistotalot, oppilaitokset, taloyhtiöt ja marketit. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. N-Clean on savuton työpaikka.
WWW-osoitehttps://www.nclean.fi
YhteystiedotSusanne Mattas, susanne.mattas@nclean.fi
Työpaikan osoitePirkanmaa, 34260, Tampere, Lempäälä, 34260 TERÄLAHTI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.nclean.fi/jobs/1043233-siivooja
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579438
Työnantajan viite200615

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin