Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Ylilääkäri

Naantalin kaupunki Naantali

Naantalin terveyskeskus on yksi maamme parhaiten toimivista terveyskeskuksista, joka tarjoaa perusterveydenhuollon palvelut noin 19 000 asukkaalleen. Toimimme väestövastuuperiaatteella ja kaikki väestövastuulääkärin virkamme on täytetty. Panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen, jossa merkittävä osa on jatkuvalla koulutuksella ja henkilöstön hyvinvoinnilla.

Terveyskeskuksemme hakee osaavaan ja aktiiviseen työyhteisöönsä
YLILÄÄKÄRIÄ

Kelpoisuusvaatimuksena on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin tutkinto ja riittävä kokemus perusterveydenhuollosta sekä hallintotehtävistä.

Ylilääkäri toimii perusturvajohtajan alaisuudessa ja keskeisiä tehtäviä ovat mm.:
-terveyspalvelujen kokonaisvaltainen johtaminen
-sosiaali- ja terveysviraston johtoryhmätyöskentely
-erikoissairaanhoidon seuranta
-ehkäisevän kansanterveystyön suunnittelu, organisointi ja toteuttaminen
-paikallisen terveyspolitiikan valmistelu
-vastuu aikuisten psykososiaalisista palveluista
-osallistuminen erikseen sovittavalla tavalla kliiniseen työhön

Palkkaus on kilpailukykyinen ja virkasuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja Lääkäri-VES:n mukaan. Ylilääkärin lähiesimies on perusturvajohtaja. Virkaan valittavalla on 6 kk:n koeaika ja ennen viran vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Naantalin kaupunki on savuton työpaikka.

WWW-osoitehttp://www.naantali.fi
YhteystiedotLisätietoja asiasta antavat perusturvajohtaja Iiro Pöyhönen, puh. 050 345 8090, etunimi.sukunimi(a)naantali.fi ja vs. ylilääkäri Riikka Lehtinen 044 733 4698.
Työpaikan osoiteTuulensuunkatu, 21100 NAANTALI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.08.2013 klo 15:00
Jätä hakemusNaantalin kaupunginhallitukselle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen pyydetään lähettämään keskiviikkoon 28.8.20013 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Naantalin kaupungin kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali tai kirjaamo(a)naantali.fi.
Ilmoitus jätetty20.06.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1195 päivää sitten

Katso myös nämä paikat:

Takaisin hakutuloksiin