Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työmaa/projekti-insinöörejä toimitilarakentamisee

NCC Suomi Oy Helsinki

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan nykyaikaisimpia ja laadukkaimpia toimistotiloja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle.

Etsimme toimitilarakentamisen yksikköömme projektihallinnan ammattilaisia työmaainsinöörin tai projekti-insinöörin tehtäviin, elokuussa 2020 alkaviin pääkaupunkiseudun kohteisiimme.

Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan ja muiden insinöörien rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Tehtäviisi työmailla voi kuulua aikataulujen laatimista, lisä- ja muutostöiden hallintaa, taloudenhallintaa, laadunhallintaa tai hankintojen valmistelua - myös omista kiinnostuksen kohteistasi riippuen. Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

TOIVOMME SINULTA

rakennusalan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemuksen lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat aktiivisesti oppia uutta. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan loppuun viemisen.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yksikön johtaja Reijo Vuorio p. 050 357 3550 (reijo.vuorio@ncc.fi) 3.8.20202 lähtien.

Hae tehtävää järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2020 mennessä. Hakulomakkeemme on nopea täyttää. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

NCC:n toimitilarakentamisen toimialalla on käynnissä monia toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja. Leppävaaran Hatsinanpuiston alue on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kiinteistökehityshankkeista, joka tuo alueelle lähes 100 000 neliömetriä toimisto- ja liiketilaa, vapaa-ajan toimintoja, hotellin sekä asuntoja. Historiallisessa Keilaniemessä sijaitseva Next puolestaan tarjoaa uudenlaista tilaa toimistokäyttöön metroaseman välittömässä läheisyydessä. Uusia toimistorakennushankkeita on käynnistymässä syksyllä myös Helsingin keskustan alueella ja Ruoholahdessa.
WWW-osoitehttp://www.ncc.fi
YhteystiedotReijo Vuorio p. 050 357 3550
Työpaikan osoite00280 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.ncc.fi/tule-toihin/hae-paikkaa/?rmpage=job&rmjob=14700
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395439
Työnantajan viite86114700

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin