Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Perhetyöntekijä

Neljä astetta Oy Oulu

KIINNOSTAAKO LASTENSUOJELUTYÖ HUIPPUTIIMISSÄ? Tarjolla mahtavia haasteita!!

Neljä Astetta Oy on Suomen suurimpia avohuollollisia lastensuojelupalveluja tarjoavia yrityksiä. Yhtiö on perustettu vuonna 2005 ja toiminta-alueenamme on koko Suomi. Työllistämme jo yli 150 sosiaalialan ammattilaista ja toimintamme kasvaa alati. Palvelujemme suuri kysyntä Oulun ja Pohjois-Suomen alueella jatkuu ja niinpä haemmekin taas

OULUN toimipisteeseemme

PERHETYÖNTEKIJÄÄ (sosiaaliala)

Toimintamme on keskittynyt 0-21 -vuotiaiden lasten, nuorten ja heidän perheidensä vahvaa tukea tarjoaviin avohuollon lastensuojelupalveluihin. Tällä tarkoitetaan työmuotoja, jotka asettuvat kodin ulkopuolisten sijoitusten ja kevyempien tukimuotojen välimaastoon. Työskentelymme keskeisiä toimintamalleja ovat vanhemmuuden tukeminen, intensiivinen yksilötyö sekä laaja-alainen läheis- ja viranomaisverkostotyö.
Työssä korostuu yksilön huomioiminen osana yhteisöä, osallisuus ja dialogi monimuotoisten häiriöiden lievittämisessä ja auttamisessa. Konkreettisten tavoitteiden avulla perhe pyritään motivoimaan muutokseen ja hyödyntämään omat voimavaransa. Monialainen työskentely vaikeissa tilanteissa olevien perheiden kanssa on vaativaa ja edellyttää joustavuutta sekä nopeaa reagointikykyä.

Odotamme Sinulta:
- vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitaja) tai ylempää tutkintoa (esim. AMK-tasoista tai soveltuvaa yliopistokoulutusta)
- vahvaa aikuisuutta ja ammatti-identiteettiä
- kehittämismyönteisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- yhteistyökykyä ja moniammatillisuutta
- innovatiivisuutta, energisyyttä ja motivoitunutta työotetta

Hakijalta edellytetään kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä vähintään 1 vuosi. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelu- ja/ tai perhetyöstä. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8-21 välillä, tarpeen mukaan myös viikonloppuisin. Työmme on iltapainotteista ja luonteeltaan monipuolista perhetyötä. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi).

Tarjoamme Sinulle:
- kannustavan ja avoimen työilmapiirin
- reilun ja ennakkoluulottoman työyhteisön
- hyvät työsuhde-edut
- kilpailukykyisen palkan

Työsuhde on luonteeltaan vakituinen ja työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa koeaikaa. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät.

HUOM!
Teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä! Kerro meille omin sanoin itsestäsi ja kokemuksestasi. Ole nopea!
WWW-osoitehttp://www.4astetta.fi/
YhteystiedotLisätietoja:
Aluejohtaja Sanna Snellman, 050- 469 9825, sanna.snellman@4astetta.fi
TAI
sähköpostitse rekry@4astetta.fi.
Työpaikan osoiteHallituskatu 29 A 14, 90100 OULU
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö, tai tuntityö isoilla tunneilla
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen työsuhde
Haku päättyy26.06.2020 klo 12:00
Jätä hakemusHakemus tulee lähettää osoitteeseen:
rekry@4astetta.fi.

HUOM! Otsikoi sähköpostisi: Perhetyöntekijä/Oulu
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354694

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin