Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laitosmies

Neste Oyj Porvoo

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että kehittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme parhaillaan Porvoon jalostamolle, Tuotantolinjalle 1

Laitosmiestä

Vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Tehtävässä toimit Tuotantolinja 1:llä, johon kuuluu 15 eri tuotantoyksikköä, kuten mm. vetykrakkaus, bitumiyksikkö, lentopetrolin makeutusyksikkö, jäähdytysvesilaitos ja vesilaitos. Laitosmiehenä toimeenkuvaasi kuuluu erilaiset kunnossapito- ja huoltotyöt sekä tuotannon apuaineiden valmistus. Olet siis mukana esimerkiksi venttiilien huolto- ja vaihtotöissä, kuormien lastaus- ja purkutöissä sekä väliaikaisten linjojen ja letkutusten rakentamisessa.

Menestyksen avaimet tehtävään

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, IT-taitoja, kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja asennustöistä, tinkimätöntä turvallisuusasennetta sekä mekaanisten laitteiden tuntemusta. Arvostamme myös osaamista hitsauksen perusteista sekä vastuuntuntoa ja hyvää yhteistyökykyä.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Yhdistämme erilaisia kokemustaustoja ja ajattelutapoja löytääksemme parempia ratkaisuja. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä laajassa toimintaympäristössä.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Eric Kunzleriin, p. 0504582571, ma-pe klo 8-15.

Hakuaika päättyy 30.6.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
WWW-osoitehttp://www.neste.com
YhteystiedotJos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Eric Kunzleriin, p. 0504582571, ma-pe klo 8-15.
Työpaikan osoite06100 PORVOO
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen työsuhde
Haku päättyy30.06.2019
Jätä hakemushttps://career5.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0008491343P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=fi_FI&career_job_req_id=32247&selected_lang=fi_FI&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=CfC0ZwWrnvP3qEK8iK%2f4AMnSruM%3d
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.neste.com/urameillä
Ilmoitus jätetty23.05.2019
Ilmoitusnumero9975847

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin