Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestelmäasiantuntija

Netsecure Oy Lahti

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

Netsecure on kasvava ja ketterä lahtelainen IT-talo, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia tietotekniikan palveluita. Olemme osa DataCenter-konsernia, jossa työskentelee yhteensä 120 IT-alan huippuosaajaa neljällä eri paikkakunnalla.

Toimintamme kasvaessa haemme järjestelmäasiantuntijaa ylläpitämään asiakkaidemme IT-järjestelmiä. Työskentelet yhdeksän hengen asiantuntijatiimissä mm. pitäen huolta asiakkaidemme palomuureista, virtualisointiratkaisuista, levyjärjestelmistä ja palvelimista.

Toivomme että sinulla olisi jo muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Käytät sujuvasti VMWarea, sinulla on IP-lähiverkkotuntemusta ja osaat ylläpitää ja tukea Windows-palvelimia ja työasemia. Linux-osaaminen on plussaa. Me Netsecurella palvelemme asiakkaitamme timanttisella asenteella ja samaa toivomme myös sinulta. Työpäivämme ovat vauhdikkaita ja joskus saattaa olla montakin rautaa tulessa, siksi toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Työntekijänä pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta viihdyt kuitenkin tiimissämme sekä asiakkaidemme luona. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle
- Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä
- Mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa osaamistaan
- Mukavan ja rennon työyhteisön, jossa ei turhia pönötetä ja apua saa aina.
- Kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut (mm. lounas- ja virike-etu, täydet lomat heti työsuhteen alusta alkaen, kuntosali, kattava työterveys ja hammashoitoetu).

Kuulostiko siltä että sopisit joukkoomme? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen haku(at)netsecure.fi, teemme päätöksen nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Koko tiimimme on valmiina perehdyttämään sinut uusiin työtehtäviisi!

Lisätietoja voit kysyä projektijohtaja Mikolta mikko.malmberg@netsecure.fi, puh. 050 518 4414.
WWW-osoitehttp://www.netsecure.fi
YhteystiedotMikko Malmberg, mikko.malmberg@netsecure.fi, puh. 050 518 4414.
Työpaikan osoiteMukkulankatu 19, 15201 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.10.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen työ
Haku päättyy22.09.2019 klo 23:00
Jätä hakemushaku@netsecure.fi
Ilmoitus jätetty05.09.2019
Ilmoitusnumero10091043

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin