Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

SISÄÄNKANTAJIA RAKENNUSLOGISTIIKKAAN pääkaupun...

Niemi Palvelut Oy Helsinki

Haemme SISÄÄNKANTAJIA RAKENNUSLOGISTIIKKAAN pääkaupunkiseudulle

Tarjoamme sinulle:

- kilpailukykyisen palkan sekä lisät
- hyvät henkilökuntaedut (kuntosali, hieronta, liikunta-/kulttuurisetelit, lomanviettokohteita, lisäksi erilaiset kausiedut)
- laadukkaan perehdytyksen
- laadukkaat työvälineet ja mukavan tiimin, jotka tarjoavat menestyksesi mahdollisuudet
- monipuolisen ja liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa
- hyvät kehittymismahdollisuudet

Työtehtäviisi kuuluu kiintokalusteiden ja rakennusmateriaalien sisäänkantoa työmaakohteissa. Tehtävät sijoittuvat pääasiassa uudisrakennuskohteisiin, mutta hyödynnämme osaamistasi tarvittaessa myös muissa logistiikkapalveluissamme.

Arvostamme erityisesti motivaatiota ja halukkuutta oppia työn sisältö, joten aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Ajokortti ei ole välttämätön.

Haemme erikseen töihin kutsuttavia työntekijöitä, jolloin viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee työntekijän omien työskentelymahdollisuuksien ja meidän tarpeidemme mukaan. Haemme työntekijöitä myös kokoaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kesäksi (elo-syyskuun loppuun).

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat haun edetessä. Lisätietoja Saara Heikinheimo 040 663 3811, rekrytointi@niemi.fi. Hakuaika päättyy 28.5.2020. Huomioithan, että tehtävään edellytetään virallista henkilöllisyystodistusta.

Koko autokalustomme operoi täysin fossiilittomasti: kaikki automme kulkevat joko biokaasulla, uusiutuvalla dieselillä tai täyssähköllä.

Katso video sisäänkantajan työpäivästä: https://youtu.be/8PTpiZRByOU

Niemi Muuttaa Kaiken

Kotimuuttojen, yritysmuuttojen ja ulkomaanmuuttojen ohella olemme erikoistuneet tapahtuma-, logistiikka- ja messupalveluihin. Huolehdimme vuosittain noin 36 000 muuttoa ja noin 62 000 muuta palveluprojektia. Palveluksessamme on noin 1300 palvelutehtävien erikoisosaajaa. Toimintakeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Tapahtumapalvelut-yksikkömme toimii Messukeskuksessa Helsingissä.
WWW-osoitehttp://niemi.fi
YhteystiedotSaara Heikinheimo rekrytointi@niemi.fi 0406633811
Työpaikan osoiteHankasuontie 11 B, 00390 HELSINKI
PalkkausAlkaen 10,57e/h + lisät
Työ alkaaHeti/ Sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.05.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://niemi.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=331&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354561
Työnantajan viite331

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin