Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projekti-insinööri

Nipromec Oy Ltd Rauma

Vuonna 2003 perustettu Nipromec Oy on kansainvälisesti toimiva projekti- ja asiantuntijatalo. Tarjoamme suunnittelu- ja konsultointipalveluita eri teollisuuden aloille sekä Suomessa että ulkomailla. Nipromecin Suomen toimistot sijaitsevat Raumalla, Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Konsernilla on toimistot myös Saksan Erlangenissa sekä Englannissa Bristolissa ja Lontoossa.

Etsimme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme elintariketeollisuuden projektiin Etelä-Pohjanmaalle. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sen arvioitu kesto on noin 4 vuotta.

Tehtävänäsi on suunnitella ja koordinoida rakentamisen ja laiteasennusten yhteensovittamista yhteistyössä eri osastojen ja urakoitsijoiden sekä laitetoimittajien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu:

- projektiin liittyvien vaiheiden ja suunnittelun koordinointi
- projektisuunnitelmien laatiminen
- dokumentoinnin käsittelyyn liittyvät tehtävät
- budjetointi
- raportointi

Odotamme sinulta:

- aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- soveltuvaa (teknikko-/insinööri)koulutusta
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- hyviä MS-Office taitoja
- Aiempi kokemus suunnittelutehtävistä (layout-suunnittelu) katsotaan eduksi
- Aiempi kokemus elintarviketeollisuuden projekteista katsotaan eduksiLisätietoja tehtävistä antaa Nipromec Groupin Sales Manager Samu Viitanen, puh. +358 504 137 144.


Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa pikimmiten. Huomioithan, että hakemalla tätä tehtävää, kaikkea toimittamaasi tietoa käsitellään rekrytointirekisteriselosteemme (http://nipromec.com/en/handling-of-personal-information-recruitement-register) mukaisesti.

Kotimaiseen yksityisomisteiseen Nipromec-konserniin kuuluvat Nipromec Oy Ltd, Nipromec UK Ltd, N-Pro Resources Oy Ltd, Nipromec GmbH, Nipromec Sweden Ab sekä Nipromec EP ja Site Services -palvelut. Nipromec on Bureau Veritaksen auditoima ISO 9001/14001 sekä ISO 45001 yritys. Vuonna 2020 Nipromec-konsernin liikevaihto oli yhteensä noin 19 miljoonaa euroa.
WWW-osoitehttp://www.nipromec.com
YhteystiedotSamu Viitanen, samu.viitanen@nipromec.com
Työpaikan osoiteTallikedonkatu 11, 26100, Rauma, 26100 RAUMA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.07.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://nipromec.teamtailor.com/jobs/1049349-projekti-insinoori
Ilmoitus jätetty21.01.2021
Ilmoitusnumero10589462
Työnantajan viite202559

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin