Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöntekijä teollisuuteen

NJC Henkilöstöpalvelut Haapavesi

Etsimme tulevaksi kesäksi tuotantotyöntekijöitä eri teollisuuden aloille Haapavedelle!

Haluatko työhön jossa kädentaitosi näkyvät? Eduksesi voi olla vaikkapa käsityö- tai mopoharrastuksesi!

Työtehtäväsi voi olla esimerkiksi kokoonpanossa, viimeistelyssä, linjastotyöskentelyssä tai varastolla. Työt voivat sisältää tarkkuutta vaativaa sorminäppäryyttä, tai hyvää fyysistä kuntoa raskaiden kappaleiden käsittelyssä. Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva työtehtävä! Käy katsomassa millaista työ voi esimerkiksi olla: https://www.youtube.com/watch?v=VIB3r1pHcQw

Tärkeintä on reipas asenne ja aito into työntekoon, mutta aikaisempi kokemus tehdastyöskentelystä katsotaan eduksi. Tässä on oiva mahdollisuus saada jalka työelämän oven väliin!

Työt alkavat touko-/kesäkuussa ja jatkuvat koko kesälomasesongin ajan. Jos etsit pidempiaikaista työtä, niin kesätyö voi johtaa myös vakituiseen työhön.

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään linkistä http://njc.likeit.fi/apply/4068674

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!
Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.
NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi
YhteystiedotMikko Myllylä, puh. 050 3011 530, mikko.myllyla@njc.fi
Työpaikan osoite86600 HAAPAVESI
PalkkausVähintään TES:n mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaatouko- /kesäkuussa
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, kesätyö, mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työhön
Haku päättyy30.04.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/4068674
Ilmoitus jätetty10.01.2019
Ilmoitusnumero9812499

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

76 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin