Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kirvesmies

NJC Henkilöstöpalvelut Kemi

Haemme asiakkaillemme Kemin ja Tornion talousalueen rakennuskohteisiin

KIRVESMIEHIÄ

Töitä on tarjolla sekä saneeraus- että uudiskohteissa. Vahinkosaneeraustyömailla tehtävänä vaihtelevia sisävaiheen rakennustöitä työmaan tilanteen mukaisesti ja uudistyömaalla on runkovaihe menossa ja tehtävät määräytyvät tarkemmin oman osaamisesi mukaan. Töitä on ammattitekijälle tarjolla pidemmäksi aikaa, joten kerrothan omasta osaamisestasi. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, vähintään 18 vuoden ikää sekä fyysistä kuntoa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja omat työkalut katsotaan eduksi.

Me NJC:llä tarjoamme varman palkan kahden viikon välein, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, erilaisia työsuhde-etuja ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Jätä hakemus oheisesta linkistä ja kerro osaamisesi! Lisätiedustelut Milalta ark. klo 9-15.30 p. 0503396773.


Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi/
YhteystiedotMila Vaalasmaa, mila.vaalasmaa(a)njc.fi, puh: 050 3396 773
Työpaikan osoite94100 KEMI
Palkkaussopimuksen mukaan TES:n pohjalta
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy08.02.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/15418020
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579387

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin