Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennus- ja loppusiivooja

NJC Henkilöstöpalvelut Kuusamo

Haemme asiakkaamme vahinkosaneerauskohteisiin Kuusamon alueelle

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA

Rakennus- ja loppusiivoojan työnkuvaan kuuluu kohteiden siivous remontin jälkeen, jotta asukas pääsee taas muuttamaan takaisin puhtaaseen kotiinsa. Työtehtävänä voi olla esimerkiksi ikkunoiden pesu, kalusteiden pyyhintä ja imurointi. Tärkeää on, että olet otteeltasi ripeä ja tarkka tekijä, jolla on silmää myös yksityiskohdille. Työ on keikkatyötä työmaiden ja kohteiden mukaisesti, hyvälle tekijälle työtä on tarjolla kuitenkin pidemmäksi aikaa.

Edellytämme hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta ja itsenäistä työotetta, vähintään 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työstä suoriutuminen edellyttää myös hyvää fyysistä peruskuntoa. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi.

Me NJC:llä tarjoamme varman palkan kahden viikon välein, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, erilaisia työsuhde-etuja ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, jätä hakemuksesi oheisesta linkistä!


Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi/
YhteystiedotMila Vaalasmaa, mila.vaalasmaa(a)njc.fi, puh: 050 3396 773
Työpaikan osoite93600 KUUSAMO
Palkkaussopimuksen mukaan TES:n pohjalta
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaahelmikuussa 2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy10.02.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/15415565
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579363

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin