Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennus- ja loppusiivooja

NJC Henkilöstöpalvelut Oulu

Uusien toimeksiantojen myötä etsimme asiakkaillemme Oulun talousalueen kohteisiin luotettavia ja oma-aloitteisia

RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA

Rakennussiivouksessa toimenkuvaan kuuluu pitää siisteyttä ja järjestystä yllä työmaalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. pienten roskien, levyjen ja laudankappaleiden kerääminen, lattioiden lastaaminen puhtaaksi, imurointi, kalustesuojaukset jne. Loppusiivouksessa huolehditaan valmistuvien/valmiiden kohteiden siivouksista. Pinnat puhdistetaan ja viimeistellään siihen kuntoon, että uusi koti voidaan luovuttaa asukkaalle.

Edellytämme hakijoilta oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja reipasta tekevää otetta. Työ on fyysistä ja työstä suoriutuminen edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä, oman auton käyttömahdollisuus ja työturvallisuuskortti hankittuna valmiiksi katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että olet motivoitunut tehtävään.

Työ on tarvittaessa työhön kutsuttavaa, mutta mahdollisuus työllistyä myös kokoaikaisesti. Kerro hakiessa, kuinka paljon työtä olet valmis ottamaan vastaan.

Me tarjoamme varman palkan kahdesti kuukaudessa, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään alla olevasta linkistä! Haastatteluita aletaan käydä jo hakuaikana ja työ alkaa sopivien hakijoiden löydyttyä. Toimi siis nopeasti!

Lisätietoja paikasta antaa Riittaliisa Taipaleenmäki 0503492668 arkisin klo 9-16

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi
YhteystiedotRiittaliisa Taipaleenmäki, 0503492668, riittaliisa@njc.fi
Työpaikan osoiteKaarnatie 24, 90530 OULU
Palkkaustes
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaasopimuksen mukaan/heti
Työaikakokoaikatyö, työhön tarvittaessa kutsuttava
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy13.02.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/4123606
Ilmoitus jätetty16.01.2019
Ilmoitusnumero9819228

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin