Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennusapulainen

NJC Henkilöstöpalvelut Järvenpää

Haemme rakennusapulaisia Järvenpäässä sijaitseville uudisrakennustyömaille, joilla nousee rivi- ja paritaloja. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi rakennusiivousta, ammattilaisten apuna toimimista, kuorman purkua tai valutöissä avustamista. Työt katsotaan aina tarkemmin oman osaamisesi mukaan ja työt ovat vaihtelevaa keikkatyötä.

Toivomme, että olet rehti ja ahkera rakennusapulainen ja sinulla on jo jonkun verran aiempaa kokemusta raksalta, mutta etenkin intoa päästä oppimaan lisää. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Sekä tietysti loistavaa asennetta työntekoon!

Me NJC:llä tarjoamme reilun palkan TES:n ja ammattitaidon mukaan ja hoidamme asiallisesti muutkin työsuhdeasiasi. Meiltä saat hyvät työvaatteet, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen. Hyville tekijöille töitä riittää!

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, hae tehtävään oheisesta linkistä.


NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi/
YhteystiedotMila Vaalasmaa, mila.vaalasmaa(a)njc.fi, puh: 050 3396 773
Työpaikan osoite04410 JÄRVENPÄÄ
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy05.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/11756974
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396181

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin