Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennusmaalari

NJC Henkilöstöpalvelut Helsinki

Etsimme siistiä jälkeä tekeviä rakennusmaalareita asiakkaamme pari kuukautta kestävään huoneistosaneeraukseen Helsingin keskustan tuntumaan. Työtehtävät ovat monipuolisia sisämaalaustöitä, sillä huoneisto saneerataan täysin uudestaan. Eduksi katsotaan kokemus muistakin rakennustöistä. On tärkeää, että olet luotettava ja rehti ammattilainen, jolla on monipuoliset taidot sekä siisti ja ripeä työnjälki. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja hyvää asennetta.

Me tarjoamme varman palkan kahden viikon välein, ammattimaisen työsuhdeasioiden hoidon, mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja monipuoliset tehtävät. Hyville tekijöille töitä riittää!

Hae tehtävään alla olevasta linkistä tai sähköpostilla mila.vaalasmaa@njc.fi.
Lisätiedusteluihin vastaa Mila arkisin klo 9-15 p. 050 3396 773.


Oululaislähtöinen NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.

NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi/
YhteystiedotMila Vaalasmaa, mila.vaalasmaa@njc.fi, puh: 050 3396 773
Työpaikan osoite00250 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy04.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/4084207
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9813719

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin