Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennusmaalari

NJC Henkilöstöpalvelut Vantaa

Töitä rakennusmaalarille paritalotyömaalla Länsi-Vantaalla. Kohteessa rakennetaan useampaa pienkohdetta samanaikaisesti ja työmaalla on pian alkamassa pintatyöt, joihin tarvitaan ammattitaitoista tekijää. Tehtävänä nauhoitukset, pienet tasoitus- ja paikkaustyöt sekä pintamaalaus, eduksi katsotaan kokemus myös ruiskumaalauksesta.

Odotamme hyvää asennetta, kokemusta maalaustyöstä sekä kykyä ja halua tehdä siistiä viimeisteltyä jälkeä. Työssä vaaditaan sujuva suomen kielen taito sekä työturvakortti.

Me NJC:llä tarjoamme varman palkan TES:n ja ammattitaidon mukaan ja hoidamme asiallisesti muutkin työsuhdeasiasi. Meiltä saat hyvät työvaatteet, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen. Hyville tekijöille töitä riittää!

Kiinnostuitko paikasta? Hae tehtävään oheisesta linkistä!

NJC on tuottanut työmaa- ja henkilöstöpalveluita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Meille on tärkeää, että kauttamme työllistyvät ammattilaiset saavat osaamistaan vastaavaa työtä, josta maksetaan reilu palkka!

Työllistämme tälläkin hetkellä yli 300 rakennus- ja teollisuusalan ammattilaista. Lue heidän kokemuksiaan osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/. Rekrytoimme työntekijöitä myös suoraan asiakkaillemme.


NJC - Aidosti ammattilainen
WWW-osoitehttp://njc.fi/
YhteystiedotMila Vaalasmaa, mila.vaalasmaa(a)njc.fi, puh: 050 3396 773
Työpaikan osoite01710 VANTAA
Palkkaussopimuksen mukaan TES:n pohjalta
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy08.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://njc.likeit.fi/apply/9599883
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266074

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin